Zaslužujete da uživate u kvalitetnom zvuku – Genius Mobile Theater MT-20.

Zaslužujete da uživate u kvalitetnom zvuku – Genius Mobile Theater MT-20.

532
0
PODELI

Planirate da kupite zvučnike? Krenite bez straha, jer su danas zvučnici mnogo više od običnih kutijica koje reprodukuju zvuk. Savremeni zvučnici osim savršenog dizajna, imaju i perfektnu reprodukciju zvuka, a dobar zvuk podrazumeva da su kvalitetno pokrivene sve frekvencije zvučne slike, od niskih do visokih. Za sve one koji žele punu zvučnu sliku tu je Genius Mobile Theater MT-20 zvučnik, savršen za neverovatno precizne tonove.

Najsažetija definicija zvučnika govori o tome da je zvučnik uređaj koji konvertuje električnu energiju u mehaničke vibracije. Lako bi se moglo zaključiti da je taj proces dovoljno jednostavan, da bi u svim zvučnicima davao približno iste rezultate. U idealnim uslovima, možda. Međutim, uslovi su daleko od idealnih. Postoji bezbroj faktora koji određuju koliko kvalitetno, snažno ili verno, će neki zvučnik reprodukovati dobijeni signal. Zato je važno da napravite dobar izbor!

Zvučnik Genius Mobile Theater MT-20u zatvorenom prostoru, napolju ili bilo gde, uz MT-20 Bluetooth tehnologiju omogućava vam pristup bez žice, uz lako povezivanje! Pored Bluetooth-a i 3.5mm AUX konektora, zvučnik je takođe opremljen TF čitačem kartica i muzičkim player-om za reprodukciju omiljenih sadržaja sa TF kartice, bez povezivanja sa mobilnim uređajem. Frekventni raspon je 60 Hz – 20 KHz, punjiva litijumska baterija je kapaciteta 3000 mAh, dok čak više od 10h možete uživati u omiljenoj muzici ili u 5 do 6 filmova.

Uz neoborive argumenate u korist ovog zvučnog mezimaca, znajte da ima i snažan bas, oštre i jasne visoke tonove, postojanost kvaliteta zvuka pri glasnoj reprodukciji, opšti kvalitet i savremen dizajn.
Paket uključuje i MT-20, 3.5 mm Line-in kabl, AC adapter, višejezični korisnički priručnik.

Možete opušteno da uživate i u muzici i u filmskim zvučnim efektima. Iskusite pozitivne vibracije i čarobne učinke ovog proizvoda. Uvek i bilo gde da poželite, Genius Mobile Theater MT-20 radi za vas.

Genius Mobile Theater MT-20 zvučnik možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR