Nova dimenzija gejming uživanja, Gembird STR-ShockForce – II volan.

Nova dimenzija gejming uživanja, Gembird STR-ShockForce – II volan.

4194
0
PODELI

Prolaznost prati svako čovekovo delovanje. Taj prirodni krug ne zaobilazi ni naše drage načine gejminga. Prisetite se provedenog vremena, dobrih i bezbrižnih dana. Svi volimo i tražimo sigurnost, konstantnost, predvidljivost. Da li biste se vratili na stare načine igre?  Promene uvek nose rizik, a on je u slučaju  Gembird STR-ShockForce – II volana pozitivan. U pitanju je veliki uticaj na čitav gejmerski svet. Postignite uspeh koji samo možete zamisliti.

Današnja igra je produbljena zahvaljujući i novoj vrsti igrača – pa se tako mogu videti ljudi svih uzrasta kako uživanju u gejming avanturama. Samim tim, promenjeno je i samo shvatanje gejminga. Gejming se potajno i lagano promenio iz čisto zabavne u vrlo ozbiljnu aktivnost.

Gembird STR-ShockForce – II volan jedan je od novih multifunkcionalnih volana sa povratnim delovanjem. Daje povratnu silu koja pruža realni osećaj vožnje. Specijalno dizajniran za PC i radi na većini softvera. Podržava dual motor vibracije i odlikuje ga teška nepokretna konstrukcija, kao i pedale sa realnim osećajem kočenja i ubrzanja, ali i gumene udobne držače. Volan se priključuje preko USB kabla, dok je sa druge strane rotacija volana 130 stepeni. Dizajniran je da ne klizi po površini.

Kako biste upotpunili svoje gejmersko iskustvo, izaberite Gembird STR-ShockForce – II volan.

Gembird STR-ShockForce – II volan možete poručiti odmah putem WinWin sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR