Garmin Vivosmart HR+, nova fitnes narukvica

Garmin Vivosmart HR+, nova fitnes narukvica

3832
0
PODELI

Kompanija Garmin predstavila je svoj Vivosmart HR+, fitnes narukvicu sa ugrađenim GPS senzorom za preciznije merenje pređene razdaljine i brzine kretanja.

Zahvaljujući tom GPS čipu, Vivosmart HR+ će imati par prednosti u odnosu na stariji Vivosmart HR model, uključujući virtuelni galop mod i mogućnost pamćenja lične statistike. Po pitanju dizajna, Vivosmart HR+ je skoro identičan prethodniku, ima ekran od 1 inč (160x68pix) osetljiv na dodir i jedan taster na narukvici. Glavna razlika je u GPS funkcionalnosti, koja, uz druge navedene mogućnosti, omogućava korisniku da pregleda mapu svojih aktivnosti preko Garmin Connect aplikaciji za iOS i Android.

Garming Vivosmart HR+ 01

Sve to dopunjuje mogućnost narukvice da 24/7 prati otkucaje srca i otpornost na vodu, kao i mogućnost brojanja napravljenih koraka, utrošenih kalorija, broja stepenika koje je korisnik prešao i nešto što Garmin zove “intenzitet aktivnosti”. Nalik na prvi Vivosmart HR, ova verzija podržava i notifikacije sa pametnog telefona.

Mana prisustva GPS čipa kod Vivosmart HR+ je smanjena autonomija baterije. Garmin kaže da može da izdrži do 8 sati korišćenja kada je ta opcija uključena, u poređenju sa 5 dana kada je ugašena.

Garmin Vivosmart HR+ je dostupan širom sveta po ceni od 220 evra i dolazi u raznim bojama.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR