Nikad na pogrešnom putu uz Garmin Drive 50 LM Europe auto navigaciju!

Nikad na pogrešnom putu uz Garmin Drive 50 LM Europe auto navigaciju!

1254
0
PODELI

Planirate godišnji odmor na nepoznatoj destinaciji i razmijšljate o tome kako ćete se snaći u putu? Ne brinite, tu je za Vas Garmin Drive 50 LM Europe auto navigacija.

Ovaj jednostavni uređaj sa ekranom od 5“ pružiće veliku pomoć na putu. Garmin Drive 50 LM poseduje funkcije koje upozoravaju na opasne krivine, promenu brzine, umor ili školske zone. Zatim Garmin Real Directions™ u mnogim situacijama menja reč prijatelja, tako da pored svega, možete pronaći i najbolje restorane, trgovinske lance zahvaljujući Foursquare®.

U svakom slučaju, uz Garmin Drive 50 vozićete sigurnije, a daće Vam i znak kada vozite jednosmernom ulicom u pogrešnom smeru, a daje i upozorenje o kamerama za merenje brzine ili prolazak kroz crveno svetlo. Ono što je jako bitno, jeste da predstavljena auto navigacija poseduje kartu cele Evrope, što znači da će svako Vaše privatno ili poslovno putovanje proći u najboljem redu.

Tačno tamo gde želite, vodi Vas Garmin Drive 50 LM Europe auto navigacija!

Garmin Drive 50 LM Europe auto navigaciju možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR