Uživajte tokom vožnje – Garmin Drive 40 LM.

Uživajte tokom vožnje – Garmin Drive 40 LM.

989
0
PODELI

Sistemi satelitske navigacije su postali potreba vozača današnjice. Auto navigacija je pravi poklon ukoliko rešite da sebe ili dragu osobu častite lepim i praktičnim uređajem. Uz Garmin Drive 40 LM zagarantovano je uživanje u putovanju. Koristite ovog “saputnika” na pravilan i bezbedan način.

Auto navigacija Garmin Drive 40 LM je opremljena funkcijama koje vam pomažu da vozite sigurnije i povećavaju svesnost o saobraćajnoj situaciji. Upozorenja uključuju upozorenja na oštre krivine, promene brzine, pružne prelaze i prelaze za životinje. Garmin Drive 40 LM vas obaveštava kada vozite u pogrešnom smeru jednosmernom ulicom, kao i na školske zone koje se nalaze u blizini. Primajte upozorenja o kamerama za merenje brzine i prolazak kroz crveno svetlo. Za vreme dugih vožnji funkcija koja vas upozorava na umor predložiće vreme za pauzu i moguće mesto za odmor, ako ste vozili više sati. Tu je funkcija koja omogućuva jednostavan pregled mesta koja se nalaze ispred vas i ciljeva duž rute kao što su granice, a da pri tome ne morate zatvoriti prikaz karte.

Navigacioni softver i GPS Mape ažurirajte barem jednom godišnje. Najveći broj proizvođača GPS mapa, izdaju po četiri nova izdanja GPS mapa u toku jedne kalendarske godine. Nove POI tačke vam omogućavaju dodatnu sigurnost prilikom obilaska totalno nepoznatih zemalja i gradova. Ukoliko nemate tačnu adresu nekog odredišta, a znate naziv, dovoljno je da pretražite POI tačke prema nazivu i navigacija će vas voditi tačno do nje. Dozvolite vašoj navigacije povezivanje sa satelitima. Na ovaj način će navigacija skinuti najnovije podatke.

Ukoliko nosač navigacije postavljate direktno na vetrobransko staklo potrudite se da staklo ne bude prljavo. Možete postaviti i posebno postolje koje se instalira na prednju policu automobila, to je prilično bezbedno, zgodno i elegantno rešenje. Najbolja zaštita vaše navigacije je da uvek bude uz vas. Po završetku vožnje, skinite je sa nosača i odložite. Ne ostavljajte je u polici automobila, već  je ponesite sa sobom.

Programirajte vaše putovanje pre nego što krenete. Traženje po sistemu kako bi se promenila destinacija tokom vožnje, može da bude veoma opasno. Ako je neophodno da promenite destinaciju ili adresu, najbolje je da to učinite kad se zaustavite na odgovorajućem mestu. Upoznajte se sa načinom rada sistema koji koristite. Dodaci u sistemu kao što su upozoravanje na radove ili gužve u saobraćaju, mogu da budu veoma korisni. Detaljno istražite opcije vaše nove auto navigacije.

Garmin Drive 40 LM je jednostavan navigacioni uređaj sa ekranom od 4.3“ sa dvostrukom orijentacijom. Ima učitane detaljne karte Istočne Europe sa besplatnim ažuriranjem lifetime karata. Funkcije pomoći u vožnji uključuju upozorenja na opasne krivine, promene brzine, umor, školske zone i još mnogo toga. Funkcija Garmin Real Directions daje uputstva kakva biste dobili od prijatelja. Koristi orijentire i signalizaciju. Pronađite nove restorane, trgovine i druge sadržaje, zahvaljujući aplikaciji Foursquare.

Navigacija je zamišljena da vam bude najpouzdaniji asistent. Vi ste ti koji bi u svakom trenutku trebalo da se orijentišete prateći saobraćajne znake i ostale putokaze. Proverite simulaciju rute ili listu skretanja, kako biste se uverili da je sve u redu sa podacima rute. Bez obzira na savete vaše auto navigacije, nikada ne skrećite sa glavnog puta, ukoliko to sami niste isplanirali.

Garmin Drive 40 LM auto navigaciju možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili je kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR