Gamerske slušalice za svačiji džep

Gamerske slušalice za svačiji džep

1737
0
PODELI

Ukoliko tražite gamerske slušalice koje će vam omogućiti dobar zvuk u omiljenim igrama, komunikaciju sa vašim timom i spasiti vaše ukućane od utiska da se nalaze usred rata u kasnim večernjim časovima, pripremili smo mali vodič gaming slušalica koje su trenutno dostupne u našoj ponudi, ponešto za svakog bez obzira koliki vam je budžet.


 

Canyon CNR-FHS04
Canyon CNR-FHS04

Vrlo povoljan model koji pre svega karakteriše lagan dizajn. Ukoliko vam je udobnost primarna, a budžet ograničen, ovaj model omogućava duže igranje bez preteranog zamaranja. Otvoreni dizajn po prirodi nema naročitu izolaciju, pa ćete pored protivnika koji se šunja čuti i roditelje kada vam se ušunjaju u sobu 🙂

Gigatech HM-5000
Gigatech HM-5000

Izuzetno popularan model kvalitetnog zvuka za ovaj cenovni rang. Gigatech HM-5000 je svojevrsni best buy medju jeftinijim slusalicama i nudi solidnu udobnost. Zatvoreni dizajn omogućuje dobru izolaciju i jači bas.

A4Tech HS-100
A4Tech HS-100

Zanimljiv model koji se dizajnom ugleda na studijske slušalice poput legendarnih AKG K702.
50mm driveri omogućuju odličan zvuk za relativno malo para.

 

Altos MJ-908 desing by DR.DRE
Altos MJ-908 2 Altos MJ-908 1

Dalekoistočni rodjak Beats by Dr.Dre slušalica daleko niže cene, ali odličnog kvaliteta izrade.
Udobnost i zvučna izolacija ih čine dobrim izborom i za gaming i za slušanje muzike, a kvalitet zvuka je prijatno iznenadjenje.

Plantronics GAMECOM 307
Plantronics GAMECOM 307

Model gamerskog izgleda, lagan i udoban. Kombinacija 40mm drivera i noise-canceling mikrofona omogućuje kvalitetan zvuk u oba smera.

Plantronics GAMECOM 380

GameCom380

Punokrvni gamerski model na kome se nije štedelo, kvalitetne izrade, zvuka i visoke udobnosti sa dodatno ojačanim kablovima kako bi vas služile dugo vremena.

Genius HS-G700V CAVIMANUS
Genius HS-G700V CAVIMANUS

Model iz nove Genius gamerske serije periferija, koji pored opasnog izgleda poseduje i impresivne mogućnosti poput virtuelnog 7.1 zvuka, USB veze i vibracije.
40mm neodymium driver kakav se koristi i u skupljim HiFi modelima pruža jak, čist i kvalitetan zvuk.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR