Game of Thrones A Telltale Games Series datum izlaska epizode 1 i...

Game of Thrones A Telltale Games Series datum izlaska epizode 1 i trailer

777
0
PODELI
oyJd-NPe2f1l.878x0.Z-Z96KYq

TellTale Games je konačno objavio datum izlaska prve epizode igre Game of Thrones A Telltale Games Series. Prva epizoda ove epizodne interaktivne avanture će se pojaviti 02.12.2014. za PC i Mac računare i PS4, 03.12. za Xbox 360 i Xbox One, 04.12. za iOS. Igra je naravno bazirana na istoimenoj popularnoj HBO TV seriji, kao i serijalu romana A Song of Ice and Fire od George R. R. Martina. Pogledajte najavni teaser trailer:

TellTale Games se več dokazao i nagrađivan je za svoje prethodne epizodne avanture iz protekle dve godine, a to su The Walking Dead Season 1 i 2 (u pripremi je treća), bazirana na popularnoj istoimenoj seriji i stripu, kao i Wolf Among Us baziran na strip serijalu Fables. U svakoj od ovih igara od vaših odluka kao igrača je zavisio dalji tok priče, ponašanje likova, ishodi nekih događaja, a naravno direktno ste odlučivali i o životu i smrti pojedinih likova. Otprilike kao da gledate, to jest igrate interaktivni film, gde od vaših odluka zavisi dalji tok priče. Uz povremene akcione sekvence naravno.

Prva epizoda igre Game of Thrones A Telltale Games Series ima naziv Iron from Ice. Događanja u prvoj sezoni bi trebalo da isprate događanja u popularnoj HBO TV seriji od sezone tri do još neemitovane sezone 5. Igra će pratiti 5 članova kuće Forester koji će se boriti da spreče uništenje njihove kuće tokom Rata Pet kraljeva. U igri će se likom i glasom pojaviti i nekoliko glumaca iz HBO Game of Thrones serije, među njima i: Peter Dinklage kao Tyrion Lannister, Lena Heady kao Cersei Lannister, Natalie Dormer kao Margaery Tyrell, i Iwan Rheon kao Ramsay Snow.

Game of Thrones A Telltale Games Series je dostupna za pre-order na Steamu po ceni od €25, LINK.

Zainteresovani?

Izvor: PC Gamer

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR