Galaxy S5 Mini zvanično predstavljen

Galaxy S5 Mini zvanično predstavljen

1186
0
PODELI

Samsung je ozvaničio Galaxy S5 mini model pametnog telefona. U pitanju je model sa flegšip dizajnom, ali bez flegšip specifikacija. Međutim, prisutne su neke od mogućnosti starijeg brata.

Breaker

Sa AMOLED ekranom od 4.5 inča, Galaxy S5 mini pokreće četvorojezgarni procesor na 1.4GHz, zajedno sa 1.5GB RAM i 16GB interne memorije koja je proširiva pomoću microSD memorijske kartice. Uređaj poseduje kameru od 8Mpix na zadnjoj strani, kameru od 2.1Mpix na prednjoj strani i bateriju od 2100mAh.

Samsung Galaxy S5 mini 01

Iako su specifikacije iz srednjeg ranga, Galaxy S5 mini je zadržao neke od mogućnosti koje poseduje Galaxy S5, poput senzora za očitavanje otiska prsta, merač otkucaja srca, kao i IP67 sertifikat za otpornost na prašinu i vodu.

Samsung Galaxy S5 mini 03

Telefon dolazi sa Android KitKat verzijom operativnog sistema, sa nekim mogućostima koje smo videli i kod velikog Galaxy S5 modela – Ultra Power Saving mod, Kids mod i unapređena S Health aplikacija koja koristi merač otkucaja srca na poleđini telefona.

Samsung Galaxy S5 mini 04

Galaxy S5 mini će biti dostupan u crnoj, beloj, plavoj i zlatnoj boji, kao i regularni S5. Dizajn oba modela je vrlo sličan.

Samsung je izjavio da će Galaxy S5 mini prvo biti dostupan u Rusiji u toku ovog meseca, dok će nakon toga postati i globalno dostupan.

Samsung Galaxy S5 mini 05

Samsung još uvek nije naveo cenu po kojoj će se prodavati Galaxy S5 mini.

 

Da li vam se dopada Galaxy S5 mini? Hoćete li ga uzeti u razmatranje kada se bude pojavio i na našem tržištu?

 

Izvor: AndroidAuthority

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR