Galaxy Alpha (Galaxy F) stiže u avgustu

Galaxy Alpha (Galaxy F) stiže u avgustu

800
0
PODELI

Iz Južne Koreje stiže vest da će Samsung u avgustu predstaviti Galaxy Alpha pametni telefon, mesec dana pre očekivanog predstavljanja iPhone 6 modela.

Breaker

Kako kažu glasine, Galaxy Alpha će posedovati metalne detalje i glavni konkurent će mu biti iPhone 6 telefon.

U proteklim mesecima govorili smo o Galaxy F modelu, telefonu koji će predstavljati svojevrsnu prekretnicu za Samsung jer će u njegovoj izradi biti upotrebljen i metal. Samsung fanovi širom sveta konstantno su se žalili na favorizovanje plastike kod Samsung telefona, čak i kod flegšip uređaja kao što je Galaxy S5, ali izgleda da je tome najzad došao kraj.

samsung galaxy f 03

Još jedan detalj vredan pomena je tanak okvir oko ekrana, koji smo već videli na slikama koje su procurele proteklih meseci. Izgleda da Samsung uči od konkurencije kao što je Sony, LG i HTC, koji preferiraju mali okvir oko displeja. Ovo će svakako biti odličan potez kompanije Samsung, jer telefon izgleda prelepo.

samsung galaxy f 02

Ukoliko Galaxy Alpha (Galaxy F) zaista bude direktna konkurencija iPhone 6 modelu, za koji se smatra da će biti izuzetan telefon, nadamo se da će Samsung bazirati Alpha model na Snapdragon 805 čipsetu kako bi ponudio vrhunske performanse. Glasine govore da će svakako biti bolji od Galaxy S5 modela.

 

Da li vi očekujete Galaxy F telefon? Hoćete li ga kupiti ukoliko Vam se pruži prilika?

 

 

Izvor: Android Community

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR