Furby se vratio bolji i pametniji!

Furby se vratio bolji i pametniji!

5684
0
PODELI

Za razliku od verzije popularne igračke iz 2012. godine, ova verzija proširuje mogućnost dodajući Bluetooth vezu. Korišćenjem Bluetooth-a povezujete se na Hasbro Furby Connect aplikaciju dostupnu za iOS, Andorid i Amazon Fire uređaje.

Igračka je pouzdana i može se vršiti njeno ažuriranje i povezivanje na različite sadržaje. Može prikazivati video snimke, puštati pesme ili čak prikazivati sportske rezultate.

Poseduje antenu na vrhu glave koja svetli plavo ako je nova aplikacija dostupna. Deca kroz aplikaciju mogu brinuti o Furby Connect-u, mogu ga nahraniti, voditi u kupatilo. Takođe, moćiće i da igraju igrice sa njihovim ljubimcima.

Zbog svoje inteligencije, Furby Connect zna datume i vreme. Npr. čestitaće svom vlasniku Božić ili u kasne sate tražiti užinu. 🙂

Dosta je interaktivniji i opremljeniji od svog prethodnika, kako poseduje senzore pokreta kroz telo, mikrofon, zvučnik i LCD oči. U okviru antene menja se više boja u zavisnosti od različitih emocija.

Trenutno je dostupan u pretprodaji na amazon.com po ceni od 99$ u roze boji. Igračka je namenjena za decu uzrasta od 6 godina pa naviše.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR