Funkcionalna i elegantna – sve što žene žele!

Funkcionalna i elegantna – sve što žene žele!

1736
0
PODELI

Iznenadite dragu osobu nežnijeg pola ili obradujte sebe tokom praznika multifunkcionalnom torbom, koja se može nositi na više načina, kakva je Pepe Jeans Olivia, Camel ženska torba koju vam WinWin preporučuje.

Napravljena je od 100% eko kože, u uvek elegantnoj Camel boji. Ima tri unutrašnja džepa, od kojih jedan sa rajferšlusom, kao i prednji i zadnji džep. Zato što su sve vaše lične stvari važne i zaslužuju prostor, dimenzije od 42x31x12cm, će vam omogućiti konfor, u ovoj neverovatnoj torbi. Iskoristite prednost i kapacitet Pepe Jeans torbe, jer ćete biti prijatno iznenađeni. Možete je nositi preko ramena, ili iza leđa, pa sebe prikazati kao smirenu ženu sa jasnim ciljevima u životu, koja se lako se oslobađa bilo kakvog tereta. Ako je pak nosite preko ramena i ispred tela, značiće da ste željni slobode kretanja i da vam je funkcionalnost važnija od izgleda. Ako želite da svoju Pepe Jeans Olivia, Camel torbu nosite na podlaktici, otkrićete sebe kao ženu kojoj je važan materijalni i socijalni status. Pokazaćete da ste zahtevni, željni pažnje i moći.

Na vremenske uslove nemamo uticaj, ali zato zimu možemo oplemeniti bojama koje ćemo nositi tokom sivih monotonih dana. Jedna od najpopularnijih boja, za razbijanje sivila je definitivno Camel. Dizajneri nisu štedeli na mašti, kreativnosti, i trudu te su stvorili model ženske torbe na rame Pepe Jeans Olivia, Camel koji pobuđuje zanimanje, kao model koji nikada ne izlazi iz mode.

Ne samo ženska torba, već i način na koji je žena nosi odaje ličnost. Zato, izaberite Pepe Jeans Olivia, Camel, multifunkcionalnu i na razne načine upotrebljivu torbu i pokažite svetu, kakvi želite da budete!

Pepe Jeans Olivia torbe, možete poručiti odmah putem WinWin web sajta, ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR