Frizura koja privlači poglede

Frizura koja privlači poglede

2800
0
PODELI

Svi želimo da naša frizura uvek izgleda zanosno. Kako bi Vaša kosa uvek bila stilizovana, potreban Vam je odgovarajući fen. U zavisnosti od tipa Vaše kose, ali i frizure koju želite, neophodno je odabrati fen ogovarajuće snage, nivoa temperature i brzina.

Bauer GlamMax HD-920 poseduje snagu od 2000W, dve brzine i 3 temperaturna nivoa. Usmerivač vazduha dizajniran je tako da Vam pomogne da se lako isfenirate, s obirom da je otvor za vazduh uzak, što omogućava preciznu koncentraciju vazduha. Poseduje „cool“ funkciju, koja se koristi na kraju feniranja, kako biste fiksirali frizuru.

 Bosch PHD1151 idealan je za putovanja, zato što poseduje sklopivu ručku, pa će zauzeti malo prostora prilikom pakovanja. Kombiniranovani klizni regulator za podešavanje brzine i temperature. Nastavak za oblikovanje pobrinuće se za savršenu frizuru.

Bauer HD-935 idealan je i za profesionalanu upotrebu, s obzirom da poseduje snagu od  2200W, profesionalni usmerivač vazduha, funkciju automatskog isključivanja, 2 brzine rada, 3 temperaturna nivoa, kao i opciju hladnog vazduha.

fenovi-za-kosu-winwin

Bosch PHD2511 pored sjajnih funkcija, karakteriše i izuzetno lep dizajn. Sa 2 brzine i 3 nivoa temperature i opcijom hladnog vazduha, koja će Vam omogućiti da fiksirate željenu frizuru. Poseduje funkciju zaštite od pregrevanja, a zahvaljujući kukici za kačenje možete ga bezbedno odložiti u pauzama feniranja.

AEG HTD 5584 je profesionalni fen snage 2200W, koji će Vam pomoći da stilizujete i „najzahtevniju“ kosu, i to bez isušivanja, zahvaljujući antistatičkom efektu. Sa Cool Shot funkcijom i ECO-Save funkcijom, koja doprinosi manjoj potrošnji energije. Umerivač vazduha ili difuzer, tu su da Vašu kosu učine savršeno ravnom ili zanosno talasastom.

Grundig HD 5300 će učiniti Vašu kosu blistavom, zahvaljujući keramičkim premazom sa keratinom i jonima koji štite kosu i podstiču njen sjaj. Sa profesionalnim AC motorom, 3 stepena temperature, 2 brzine, usmerivačima vazduha za jednostavno obikovanje, možete biti sigurni da će Vaša kosa biti zdrava, a frizura savršena.

Remington D5215 stiže sa sa snažnih 2300 W i generatorom iona sa 90% više iona za glatku, sjajnu kosu. Sa 3 nivoa temperature, 2 brzine, kao i opcijom hladnog vazduha koji će fiksirati željene frizure, ovaj fen će vam pomoći u stvaranju savršene frizure. Keramičko jonske rešetke omogućavaju ravnomernu toplotu bez elektriciteta, dok izuzetno snažan protok vazduha omogućava brzo sušenje kose.

GorgeousHair

SINGER BEAUTY 2000W IONIC – CERAMIC odličan je i za profesionalnu upotrebu, s obzirom na to da poseduje AC motor, 3 stepena toplote, opciju hladnog vazduha, kao i jonsku funkciju, koja doprinosi sjajnijoj kosi. Usmerivač vazduha i difuzer, pomoći će Vam u kreiranju savršenih talasa ili ravne kose.

Philips BHD176/00  takođe je namenjen profesionalnoj upotrebi. Zahvaljujući brzini protoka vazduha od  95 km/h, profesionalnom AC motoru, i usmerivačima vazduha, možete biti sigurni da će Vaša frizura izgledati gotovo kao nakon posete frizerskom salonu. Regenerisanje jonima omogućava sjajnu kosu bez statičkog elektriciteta, dok ThermoProtect podešavanje temperature pruža optimalnu temperaturu za sušenje i dodatnu zaštitu od oštećenja kose.

Rowenta CV8730* učiniće Vašu košu blistavom i savršeno stilizovanom. Standardni usmerivači vazduha dizajnirani su za vrhunske rezultate feniranja. Keramički grejač omogućava ujednačenu raspodelu toplote. Poseduje LED indikator, koji pokazuje da li je funkcija jonizatora uključena, kao i funkciju zaštite od pregrevanja.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR