Fotografija – najkreativniji način prenošenja poruka!

Fotografija – najkreativniji način prenošenja poruka!

674
0
PODELI

Fotografija pomaže da se pronade inspiracija u svakodnevnom životu. To je delatnost ili hobi koji oslobađa od stresa. Kao i sve stvari koje se rade iz ljubavi, uz malo volje i truda, hobi se i te kako može pretvoriti u dobro plaćen posao, a može vam pomoći i da unapredite trenutni. Bilo da vam je cilj da napravite profil na Instagramu ili se spremate za neke krupne poduhvate, znamo da će vam digitalni foto-aparat Canon EOS 4000D biti od izuzetne koristi.

Bilo gde da se nalazi, dobar fotograf uvek osmatra prostor i pogledom hvata zanimljiv kadar, pa tek zatim i objektivom. Zato, opažajte okolinu – to je prva stvar koja prethodi dobroj fotografiji. Opažajte detalje, tražite lepotu u prirodi, u prostoru, a kada je pronađete, škljocajte i škljocajte. Danas nije teško biti izvrstan fotograf. Digitalni fotoaparat i program za obradu slika u kome ćete svoje fotografije dovesti do savršenstva, dovoljni su za početak jednog lepog užitka.

Postoji li neki detalj, predmet, oblik, boja… koji su vam privukli pažnju? Odlično! Neka se nađu u fokusu vaše fotografije. Kompozicija i pravilo trećina – vam pomaže da subjekat istaknete na najbolji način. Dok posmatrate ekran vašeg digitalnog foto-aparata Canon EOS 4000D, samo zamislite mrežu koja sliku deli na devet jednakih delova: dve horizontalne i dve vertikalne linije. Ovo olakšava kadriranje, a ukoliko vam se najvažniji elementi kompozicije nađu na mestima presecanja linija, fotografija će biti dinamičnija, pa samim tim i zanimljivija. Kada fotografišete subjekat koji je u pokretu, u kadru ostavite više prostora na strani ka kojoj se kreće. Fotografija sa ovom tehnikom izgleda prirodnije, a posmatrač može da doživi kretanje subjekta. I tako… ima bezbroj malih tajni o načinu na koji ćete napraviti dobru fotografiju, jer – umetnost je sloboda! Ali, to ne znači da fotografija treba biti opterećena pravilima.

Zato, jednostavno ispričajte priče koje će vas izdvojiti od ostalih. Kreiranje upečatljivih priča uz kvalitetne DSLR fotografije i filmove u Full HD rezoluciji je lakše nego što mislite s foto-aparatom Canon EOS 4000D, od 18 Mpix. Delite trenutno i snimajte daljinski, putem kompatibilnog pametnog telefona uz Wi-Fi aplikaciju Canon Camera Connect. Zadivljujuće fotografije, filmovi bioskopskog kvaliteta, oživljuju vaše priče. Lako zabeležite zapanjujuće fotografije sa zamućenjem prirodne pozadine, čak i pod nezgodnim svetlom, uz senzor od 18 Mpix, koji ima do 19 puta više površine od većine pametnih telefona.

Trenutke inspiracije pretvorite u kreativne filmove u Full HD rezoluciji ili koristite Video Snapshot da biste jednostavno zabeležili najvažnije trenutke. Kadrirajte i snimajte uz Scene Intelligent Auto. Uživajte u vođenom snimanju sa prikazom uživo uz kreativan automatski režim i dodajte jedinstvenu završnu obradu pomoću kreativnih filtera. Preuzmite jednostavna uputstva o DSLR fotografisanju uz aplikaciju Canon Photo Companion (može se preuzeti za Android i iOS). Dodajte objektive i dodatnu opremu ili preuzmite ručnu kontrolu kada budete spremni i snimajte sa samopouzdanjem! Zabeležite trenutak baš onako kako ga se sećate uz precizan automatski fokus, 3.0 kadrova u sekundi i DIGIC 4+. Lako kadrirajte snimke uz optičko tražilo i pogledajte rezultate na LCD ekranu od 2.7“.

Neka vam fotografisanje uz digitalni foto-aparat Canon EOS 4000D bude prijatno i pouzdano iskustvo!

Digitalni foto-aparat Canon EOS 4000D možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR