Fossil najavio dva nova Android Wear sata

Fossil najavio dva nova Android Wear sata

1840
0
PODELI

Android Wear je sve popularnija platforma za pametne satove. Pored kompanija Samsung, LG, Motorola, ASUS, brojni drugi proizvođači pridružuju se trendu i predstavljaju svoje pametne satove. Fossil je prošle godine to uspešno ispratio svojim modelom Q Founder, a uskoro će svoju ponudu dopuniti sa dva nova pametna sata – Q Wander i Q Marshal!

Breaker

Fossil Q Wander dolazi mekanim kaišem i elegantnim kućištem. Dok Fossil Q Marshal ima malo robusnije kućište i metalni kaiš.

Fossil Q Wander and Q Marshal 01

Fossil nudi oba modela u dve veličine – 44mm i 46mm. Najpovoljniji model će imati cenu od 275 dolara, dok cena raste u zavisnosti od vrste kaiša, tipa kućišta i veličine sata. Oba modela podržavaju bežično punjenje i biće dostupni u raznim bojama, što će dati kupcima mogućnost da sat prilagode svojoj ličnosti pre kupovine.

Fossil Q Marshal 01

Pošto oba modela koriste Android Wear, korisnici mogu očekivati najnoviju verziju ovog operativnog sistema, što znači da će imati najmodernije mogućnosti poput gesture sa pomeranjem zgloba za prikaz vremena i drugo.

Fossil Q Wander 01

Fossil još uvek nije najavio tačan datum početka prodaje, ali je rečeno da će to biti “kasnije tokom godine”.

 

 

Izvor: AndroidHeadlines

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR