Flappy Bird se možda vraća na mobilne uređaje

Flappy Bird se možda vraća na mobilne uređaje

990
0
PODELI

Flappy Bird je jedna od najzaraznijih igara na mobilnim uređajima danas. Možda ste je igrali, a možda i niste stigli, jer je njen kreator vrlo brzo povukao nakon što je zabeležila nezapamćenu popularnost nakon samo nedelju dana.

Breaker

Nakon što su je milioni ljudi skinuli i instalirali na svoje mobilne uređaje, njen tvorac Dong Nguyen je odlučio da je to previše i da je vreme da je ukloni sa Android i iOS prodavnica za aplikacije.

Međutim, Nguyen je u intervjuu za magazin Rolling Stone rekao da postoji mala šansa da se ova vrlo jednostavna igra vrati i ponovo bude dostupna. “Razmišljam o tome”, rekao je Nguyen kada su ga pitali da li će Flappy Bird možda ponovo postati dostupna.

Flappy Bird 02

U međuvremenu, Android korisnici sigurno mogu pronaći i skinuti APK instalaciju negde, dok iPhone fanovi uvek mogu potražiti na eBay-u da li neko prodaje telefon sa ovom igrom instaliranom (sume novca po kojoj se nude takvi telefonu su izuzetno visoke).

Što se tiče razloga zašto je Nguyen povukao aplikaciju, on je rekao da je ogroman uspeh igre bio previše stresan za njega i da je narušio njegov jednostavan način života: “Ja sam gospodar svoje sudbine”, rekao je on.

A vi jeste li igrali Flappy Bird? Da li ste se i vi zarazili njenom jednostavnošću?

 

Izvor: Engadget

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR