FireFall sada u open beta stadijumu

FireFall sada u open beta stadijumu

586
0
PODELI
FireFall

FireFall je free to play online MMO FPS/TPS igra koju već godinama razvija Red 5 Studios. Igra je konačno u julu mesecu prešla iz closed u open beta fazu i dostupna je svima.

Oni koji su zainteresovani da probaju ovu zanimljivu igru treba da idu na zvaničan FireFall sajt, naprave nalog i skinu klijent za igru. Red 5 je upozorio igrače  da će naleteti na mnoge bagove, što je  uobičajeno sa igrama u beta fazi.

”Prošlo je dosta vremena, ali FireFall je konačno dostupan svima koje bi želeli da ga igraju i to potpuno besplatno. FireFall je još u stadijumu razvoja, a Red 5 je kompanija koja se ponosi svojim iterativnim procesom. Ovo znači da ćete možda iskusiti stvari u igri koje su nekompletne ili ne rade. Radije bi isporučili naš proizvod vama igračima što ranije i saslušali vaše mišljenje o tom  delu koji ne funkcioniše kako treba , da bi mogli da ispravimo greške i da bi bili sigurni da smo na pravom putu i da pravimo igru koja se vama dopada”, kaže se na web sajtu.

Da bi proslavili prelazak igre FireFall u open beta fazu, Red 5 je napravio live action story trailer. Pun je melodrame i jetpack-ova u skladu sa temom u igri.Pogledajte ga:

A, evo i još dva ranija trailera za FireFall:

Nekoliko mojih ličnih utisaka o FireFall-u. U igri možete slobodno prelaziti iz pogleda iz prvog lica na pogled iz trećeg lica pritiskom na srednji taster miša Korišćenje jetpacka je stalno prisutno i stvarno daje novu dinamiku kretanja u ovakav tip igara, a tu su i glideri. PvE i PvP sadržaj se podrazumeva. Battleframe-ovi su dobro profilisani i balansirani, ne jednako dobro i za PvE i PvP doduše.  Igra ima veliki potencijal i još uvek dosta bagova.Ali je svakako vredi probati.

Kakvo je vaše mišljenje o igri FireFall? Da li bi je probali?

Izvor: tom’sHARDWARE 

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR