Lepo i lako uređena bašta, Fieldmann FZS 5003 B benzinski trimer za...

Lepo i lako uređena bašta, Fieldmann FZS 5003 B benzinski trimer za travu.

1394
0
PODELI

Uređenje bašta i dvorišta je važno kao i uređenje doma. U toplijim mesecima je pravi užitak provoditi vreme u dvorištu, organizovati roštilj i druženja sa prijateljima. Da biste potpuno uživali, bitno je da uredite baštu onako kako volite – rustično ili moderno, ali je važno da se u njoj osećate prijatno. Sređivanje travnatih površina je težak posao. Bez obzira na izazove sa kojima ste suočeni, za vas je tu Fieldmann FZS 5003 B benzinski trimer, koji vam WinWin preporučuje. Jednostavan za rukovanje, male težine i dobro izbalansiran, pomoći će vam da savladate i najzahtevniji teren, uz manje napora i za kratko vreme.

Fieldmann – marka alata za kuću i baštu ima moto „Proizvodi proizvedeni s ljubavlju“. Može se pohvaliti zanimljivom skalom lako podesivih alata, sa originalnim dizajnom, sa kojima je zaista užitak negovati baštu. Fieldmann benzinski trimer za travu FZS 5003 B je konstruisan tako da odgovara potrebama zahtevnog potrošača: olakšava rad i štedi vreme, ergonomski je, siguran, jednostavan za rukovanje, pruža maksimalnu udobnost prilikom rada. Ima dvotaktni jednoslojni motor od 52 cm3. Glava trimera je opremljena žicom prečnika 2,4 mm. Snage je 1.6 kW. Koristi mešavinu ulja i benzina. Širina sečenja je 44 cm, a težina 6.6 kg.
Fieldmann se trudi da kupcima ponudi proizvode po povoljnim cenama, dobrog kvaliteta, ispunjavajući savremene trendove i maksimalno poštujući sigurnosne i ergonomske parametre.

Motorne trimere zbog načina sečenja nazivamo i motornim kosama. Namenjeni su za košenje visoke trave. Dobri su kod održavanja vegetacije na teško dostupnim mestima i u kombinaciji sa odabranim priborom, moguće je uz pomoć njih urediti i sitna stabla izrasla iz vetrom donesenog semena.
Ručke, zahvaljujući mogućnosti širokog zahvata sa obe ruke, omogućavaju izrazit učinak rada sa motornom trimer kosilicom. Može se podesiti ugao i položaj glavnog vratila, tako da je korišćenje pogodno za svakog korisnika.

Red i simetrija su važni za one koji vole uredno dvorište. Uz pomoć Fieldmann FZS 5003 B trimera napravite formalan vrt, idealan za vredne baštovane. Ljubitelji romantike i zanimljivih geometrijskih formi mogu da iskoriste šimšir ili hortenziju. Visoke ukrasne trave daju savršen paravan u dvorištu. Ukrasi i skulpture poput ogledala, pešćanog sata, male fontane, donose dinamiku i razbijaju monotoniju zelenila u bašti. Uz ovakav trimer, svi vaši posebni detalji u bašti biće istaknuti još više, na sveže i dobro pokošenoj travi.

U dvorištu možete napraviti staze od betona, cigli ili kamena. Oni prave dinamiku u prostoru i vode pogled kroz baštu. Takođe, u dvorištima jako lepo izgleda kada upotrebite prirodan materijal poput šljunka, koji unosi šarm u dizajn. Nezaobilazni detalj svakog pejzažnog uređenja su raznobojne biljke, ukrasne trave i cveće, koji unose život i lepotu. Šta god da osmislite, trimer će se jednostavno prilagoditi vašim potrebama. On je vaš višenamenski pomagač, koji garantuje odlične rezultate, od finog košenja rubova travnjaka, do zahevnih radova na teže dostupnim mestima.

I zato je, trimer Fieldmann FZS 5003 B, pravi izbor za vas!

Fieldmann FZS 5003 B benzinski trimer za travu možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR