Fieldmann FZF 4020 – Moćni asistent za održavanje vašeg dvorišta

Fieldmann FZF 4020 – Moćni asistent za održavanje vašeg dvorišta

3831
0
PODELI

Fieldmann je Češki brend, menadžment je u potpunosti Češki kao i izvorna postrojenja fabrike. Širenje poslovanja je uticalo na razmeštaj dela proizvodnih kapaciteta na Kinesko tržište, ali je ostala Češka kontrola kvaliteta. Ciljevi nosioca politike brenda je da se Fieldmann proizvodi plasiraju pre svega na EU tržište, tako da roba prolazi višestruke rigorozne kontrole u samoj proizvodnji, ali i na putu do kupaca. Glavni adut ovog brenda je visok kvalitet i niska cena proizvoda. U nastavku pogledajte jedan od modela kompanije Fieldmann za uređenje dvorišta.

Kompaktni, moćni duvač za lišće Fieldmann FZF 4020 zahvaljujući motoru od 3000W i velikom kapacitetu protoka vazduha (160 – 270 km/h) poslužiće za mnogo različitih poslova na polju uređenja sredine u kojoj živite. Duvač za lišće uključuje i seckalicu, pomoću koje se prikupljeni materijal brzo razlaže u vreću kapaciteta 45l.

Očistićete lako vaše dvorište u kratkom vremenskom periodu. Remen za nošenje osigurava lakši rad, a velika usisna cev i vreće za sakupljanje omogućuju sigurno rukovanje. Težina: 3.5kg

Fieldmann FZF 4020 duvač za lišće možete poručiti već danas posetom ovog linka ili jednostavno možete posetiti najbližu WinWin radnju u vašem gradu.

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR