Moderni frizerski trikovi sa presom za kosu! Brze lokne pomoću Favorit 2u1...

Moderni frizerski trikovi sa presom za kosu! Brze lokne pomoću Favorit 2u1 BY-618!

1469
0
PODELI

Uvijanje talasa pomoću prese za kosu je sve popularnija metoda stilizovanja. Ona daje posebnu i modernu notu – od klasičnih i talasastih uvojaka, do savršenog i ležernog izgleda… Pustite mašti na volju i probajte nešto novo.

U nepreglednom broju modela presa za kosu Favorit 2u1 BY-618, štiti kosu od uticaja toplote, pruža vrhunsku negu, a rezultati su vidljivi odmah. Kada je reč o tome šta se najčešće koristi za oblikovanje kose, uprkos stavovima da uništava kosu, presa za kosu i dalje neprikosnoveno vlada. Osim što vlada, sve moderniji modeli donose karakteristike koje minimalno mogu oštetiti vašu kosu, a opet onu tršavu mogu pretvoriti u živahnu i frizerski oblikovanu. Danas se najčešće preporučuju prese sa keramičkim pločama. Keramika je dobra, jer se zagreva brzo i ravnomerno, pa možete presu koristi onog momenta kada  želite, a ne kada je pegla spremna. Time se ujedno onemogućava i pregrevanje pojedinih mesta koje mogu da oštete kosu. Za keramičke ploče kažu da ostavljaju kosu zdravom i sjajnom.

Zato, presa za kosu Favorit 2u1 BY-618 sa keramičkom oblogom grejača, rotirajućim kablom, ON/OFF dugmetom sa indikatorom, jeste naša preporuka za vas. Poseduje i zaštitu od pregrevanja, a i izgleda moderno: crna je, sa zlatnim detaljima.

Ove karakteristike su važne naročito zbog toga što različitoj kosi odgovara različita visina temperature. Ako, recimo, imate farbanu ili oštećenu kosu, potrebna vam je minimalna temperatura za peglanje, sa druge strane, ako imate jaku vlas ili kovrdžavu kosu, onda je dobro da imate peglu koja može dostići veće temperature.

Bez obzira na to da li stilizujete kosu odmah posle pranja ili uveče pre izlaska, pametno stilizovanje čini da se osećate dobro. Frizura koju želite, bi trebalo da izgleda dobro što je duže moguće. Vrhovima prstiju oblikujte pojedinačne pramenove kako biste kompletirali frizuru. Pojedinačni pramenovi će zadržati oblik i uliti vam samopouzdanje.

Da biste to postigli, preporučujemo vam upotrebu Favorit 2u1 BY-618. Uzmite mali pramen kose i ubacite ga u presu. U zavisnosti od toga kakav izgled želite da postignete možete da odaberite veće ili manje pramenove. Ukoliko se odlučite za veće pramenove kose, dobićete opuštenije lokne i prelep izgled. Takođe, možete odlučiti u kom delu biste želeli da počnu vaši prvi talasi, pa u toj visini postavite presu. Možete da prebacite lokne na drugu stranu glave što ce vašoj frizuri dati potpuno novi izgled. Možete i da promenite razdeljak, u zavisnosti od oblika vašeg lica. Možete da radite šta god poželite, presa Favorit 2u1 BY-618, će zadovoljiti sve vaše zahteve!

Korišćenje prese za uvijanje je tehnika koju ćete veoma brzo savladati. Za postizanje savršene frizure, potrebno vam je samo malo vremena i vežbe. Za uzvrat dobićete izgled koje će svi primetiti!

Favorit 2u1 BY-618 presu za kosu možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili je kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR