Evolve,online multiplayer co-op pucačina , će imati i offline mod

Evolve,online multiplayer co-op pucačina , će imati i offline mod

831
0
PODELI
article_post_width_Evolve

Evolve je asimetrična online multiplayer pucačina u kojoj se tim od 4 lovca bori protiv jednog ogromog čudovišta. I tim lovaca i čudovište kontrolišu pravi ljudi. Akcenat je na timskoj igri kod lovaca. Ali ponekad jednostavno ne želite da igrate sa drugim živim ljudima. Pa da li Evolve može da se igra offline? Odgovor je da, može. Pogledajte ovaj kratki tutorijal video:

Chris Ashton iz Turtle Rock razvojnog studija je rekao da je mogućnost solo igranja uvek bila deo plana. Igranje igre Evolve online protiv drugih ljudi zna da bude stresno. Turtle Rock je želeo da osigura da svi mogu da odigraju celu igru, uključujući i Evacuation mode, sami, u saradnji ili protiv AI protivnika i da to i dalje bude zabavno.

Solo mod u Evolve će biti isti kao multiplayer u suštini, samo će botovi kontrolisati ostale lovce u timu. To je slićno Left 4 Dead, prethodnoj igri Turtle Rock Studios. Solo igrači u Evolve će moći da menjaju lovce u hodu i tako da kontrolišu svaki aspect meča.

U videu se vidi da morate izvući mrežni kabl iz konzole da bi isključili internet konekciju i omogućili offline mod. Verovatno će PC verzija imati elegantnije rešenje od ovoga. Važno je da ako ne želite da igrate online i ne morate.

Evolve izlazi 10. februara 2015. za PC, PS4 i Xbox One.

Izvor: PC Gamer 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR