EVGA najavio SC17 gejming laptop sa GeForce GTX 980M

EVGA najavio SC17 gejming laptop sa GeForce GTX 980M

722
0
PODELI

Predstavljamo vam prvi laptop 100% dizajniran od strane EVGA, EVGA SC17 gejmerski laptop. Ovaj novi 4K laptop visokih performansi namenjen je za hardcore gejmerime, ljubitelje visokih performansi i overklokere. Ne postoje prečice. Sve počinje sa njegovom snagom i EVGA dizajniranim napajanjem sa novim jedinstvenim oblikom koji dostavlja do 240W kada je to potrebno, bez ugrožavanja trajanja baterije.

Breaker

Intel Core i7-6820HK procesor je otključan i sposoban za overklokovanje do preko 3800 MHz, ukombinovan je sa NVIDIA GeForce GTX 980M, koja takođe može biti overklokovana. Omogućava vam da imate performanse na gejming laptopu kakvu ste oduvek želeli, dovoljnu da pokrenete svaku najnoviju igru.

EVGA SC17

Da li smo pomenuli da je  EVGA SC17 gejming laptop napravljen za overklokovanje? To se postiže zahvaljujući EOC (EVGA Express OC) funkciji. Potpuni GUI BIOS sa podrškom za miša pružiće vam kontrolu nad svim aspektima performansi, napona, frekvencije, naprednim postavkama. Jednom rečju, overkloking na dohvat ruke.

EVGA sc17

Korišćenjem softverskih alata za podešavanje EVGA Precision X Mobile, možete čak omogućiti/onemogućiti pozadinsko osvetljenje tastature.

EVGA sc17

EVGA sc17

Elegantan dizajn zaokružuje paket sa punim kućištem, tankim dizajnom koji je ispod 1.05” na njegovoj najdebljoj tački. EVGA sc17

Ovo je samo početak. USB 3.1 Type C, odličan zvuk sa integrisanim subwoofer-om i predivnim 4K UHD 17-inčnim ekranom koji pruža kristalno jasnu sliku, je ono što dobijate kada pređete preko performansi. U nastavku pogledajte video:

Izvor: TechPowerUp

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR