Epson projektori

Epson projektori

133
0
PODELI
Na stolu pored narandžastih stolica nalaze se projektor i laptop

Ako želiš da napraviš kućni bioskop ili da unaprediš način prezentovanja u preduzeću projektor je pravo rešenje za tebe. Ali koji projektor kupiti?

Odgovor će u velikoj meri zavisiti od obično ključnog faktora – budžeta. U tom pogledu jedni od najpristupačnijih modela su projektori kompanije Epson.

Pored toga što su Epson projektori povoljni tu je i niz drugih prednosti. Pogledaj ukratko šta ti Epson brend nudi, šta ga to izdvaja od konkurencije i zašto je Epson projektor idealan izbor za tebe.

Epson – brend od poverenja

Kada je reč o projektorima, Epson-u jedva da treba predstavljanje kako ova kompanija prozvodi sve vrste projektora, od projektora za škole, preduzeća do projektora za kućni bioskop.

U pogledu tehnologije izrade projektora Epson je pristalica 3LCD tehnologije koja koristi tri LCD ekrana za proizvodnju slike. Prednost korišćenja tri LCD panela jeste što je svaki panel pojedinačno predviđen za po jednu od osnovnih boja – crvena, zelena i plava. Samim tim izbegava se efekat duginih boja koji često muči DLP projektore sa jednim čipom koji za projekciju koriste kolor točak.

Njihova dodatna prednost je fleksibilnost kada je u pitanju instalacija. Epsonovi projektori imaju potpune kontrole sočiva sa fokusom, pomeranjem i zumom. Modeli višeg ranga imaju čak i automatizovane kontrole.

Za izbegavanje često dugih HDMI kablova kod Epson projektora uveliko je prisutan i bežičan način povezivanja putem Wi-Fi-a.

Osim što su Epson uređaji pouzdani, energetski su efikasni, a pojedini su zbog mogućnosti recikliranja dodatno usklađeni sa ekologijom.

Epson projektori za kućni bioskop i gejming

Ako planiraš da praviš kućni bioskop ili ti projektor treba za igranje igrica, praćenje utakmica, Epson svojom ponudom pokriva različite zahteve i budžete.

Postoje Full HD projektori po konkurentnim cenama za one sa ograničenim budžetom i veoma svetli projektori za izrazito osvetljene prostorije. Takođe, tu su i vrhunski 4K projektori za kućni bioskop koji isporučuju fantastične slike protkane detaljima od kojih zastaje dah.

Mladi bračni par sa decom sedi na kauču, jede kokice i uživa u gledanju filma koristeći projektor

Za gledanje utakmica ili igranje igrica tu je i nezaobilazna velika brzina osvežavanja od 120 Hz ka naviše koja omogućava da se svaka akcija proprati bez zastoja i zamućenja.

Epson-ov asortiman projektora za kućni bioskop pruža izuzetne performanse sa mogućnostima koje se ne nalaze na projektorima koji su duplo skuplji.

Epson projektori u preduzećima

U užurbanom poslovnom svetu projektori Epson donose poboljšane rezultate poslovanja, ali kako? Na mnogo načina, a nabrojaćemo samo nekoliko.

Pre svega oni olakšavaju komunikaciju među većem broju zaposlenih na online konferencijama. Sam proces prezentovanja različitih finansijskih izveštaja, ideja podiže se na znatno višu lestvicu. Takođe, projektor oslikava i samo preduzeće time što govori o konstantnom praćenju svetskih trendova i istovremene želje za unapređenjem poslovanja.

Zaposleni sede u kancelariji i prisustvuju online sastanku koristeći projektor

Današnji projektori omogućavaju da željeni sadržaj prezentuješ na ekranu veličine i preko 100 inča i da time svim svojim slušaocima, gledaocima olakšaš razumevanje tvojih ideja i da postignute rezultate prikažeš na što bolji način.

Kada je reč o ugradnji poslovnih projektora preporuka je koristiti nosač za projektor kako bi se montirao na zid. Na taj način izbećiće se ometanje prezentacije usled prolaska kolega zbog javljanja na službene pozive ili usled drugih neodložnih obaveza.

Korišćenje projektora može se dodatno vizuelno poboljšati ako se tokom prezentacije doda i prezenter za projektor. Time se vrlo lako može oslikati poslovnost govornika i učiniti da njegovo izlaganje bude još privlačnije okruženju.

Epson projektori u nastavi

Izazov za tradicionalni način nastave definitivno je tu, kako se nastava mora sve više transformisati zbog načina na koji današnje generacije usvajaju gradivo. Učenici sve više žele da im se edukativni sadržaj predstavi na što inovativniji način.

Savršen alat za serviranje edukativnog sadržaja u modernom dobu jeste Epson projektor. Uz pomoć njega možeš oživeti učenje i samim tim mnogo duže držati pažnju učenika.

Projektori prikazuju sliku na velikim ekranima i time učenicima omogućavaju da bez smetnji vide materijal i po potrebi naprave beleške, što bi tradicionalnim pisanjem nastavnika po tabli za učenike iz zadnjih klupa mogao da bude problem.

Sadržaj možeš emitovati direktno i na zidu učionice, međutim preporuka je da koristiš platno za projektor koji će sadržaj učiniti dodatno vidljivijim. Jer zid može biti neravan, imati odsjaj ili neku drugu manu koja će se loše odraziti na tvoju prezentaciju.

Nastavnica drži predavanje učenicima koristeći projektor i platno za projektor

Takođe, sebi kao nastavniku olakšaćeš deljenje sadržaja, kako nakon završetka predavanja prezentaciju možeš samo jednim klikom proslediti svojim učenicima.

Zato pokušaj da iskoristiš na vreme prednosti korišćenja projektora u nastavi kako bi postao novi omiljeni nastavnik budućnosti. Jer bez praćenja tehnologija, nažalost tehnološko vreme može lako „pregaziti“ tvoj tradicionalni način nastave i učiniti ga manje zanimljivim.

Najbolji Epson projektor iz WinWin ponude!

Iz aktuelne ponude posebno se izdvaja jedan Epson projektor, a vrlo brzo saznaćeš i u čemu je njegova posebnost.

Predstavljamo Epson EH-LS500B – laserski projektor prepoznatljiv po svom prefinjenom dizajnu, vizuelnim performansama i sposobnosti da projektuje sa male udaljenosti.

Lako se montira, isporučuje UHD 4K sliku u svetlim prostorijama i jedan je od dugovečnih laserskih izvora svetlosti, jer njegov laser može da traje oko 20.000 časova.

Priključci za povezivanje na Epson EH-LS500B laserskom projektoru

Epson EH-LS500B projektor koristi 3LCD tehnologiju koja pruža jednako visok izlaz bele i svetlosti u boji, tako da ćeš ubrzo doživeti živopisne i realistične slike. Zahvaljujući 3LCD tehnologiji neće biti neželjenog efekta duge.

Ima ulta kratak domet (ultra short throw ratio) tako da se može postaviti veoma blizu oblasti projekcije (od 0,4 m do 0,82 m), dok ujedno stvara sliku veličine od 65″ do čak 130″. Očigledno je da mu ultra kratak domet daje i veću fleksibilnost u pogledu montiranja.

Sa visokom osvetljenošću od 4000 lumena i vrhunskim odnosom kontrasta od 2500000:1, Epson EH-LS500B projektor obezbeđuje precizne detalje senke sa dubokom crnom bojom.

Poseduje integrisani stereo zvučnik od 10 W koji će dati posebnu draž sadržaju koji se prezentuje ili emituje. Sve komande kriju se iza sofisticiranog poklopca na prednjoj strani projektora. Dok se na njegovoj poleđini nalaze priključci za povezivanje.

Epson EH-LS500B projektor

Može se povezati bežično preko Wi-Fi-a, a njime upravljati preko aplikacije iProjection ili daljinskog upravljača. Od priključaka za povezivanje prisutni su standardni USB portovi i HMDI ulazi. Takođe, moguće ga je povezati i sa Androd televizorom i koristiti za strimovanje omiljenog TV sadržaja.

Zbog svoje impresivne rezolucije glavnu ulogu dobija kao kućni bioskop. Dok ga njegova brzina osvežavanja u 2D režimu (192 Hz – 240 Hz) i 3D režimu (400 Hz – 480 Hz) čini fantastičnim izborom za gejmere i za gledanje utakmica.

Kao dodatni bonus tu je i 3D funkcija pomoću koje ćeš doživeti 3D bioskopsko iskustvo o kom nisi sanjao i to u toplini svoga doma.

Uveri se u moć Epson projektora

Ono u šta smo svi poprilično sigurni jeste da brend Epson predstavlja spoj pouzdanosti, praktičnosti i pristupačnosti. To je brend koji prati inovacije, potrebe korisnika i u skladu sa njima proširuje i unapređuje postojeću ponudu.

WinWin nudi veliki izbor Epson uređaja, od kojih su projektori Epson jedni od najtraženijih koji zbog svoje popularnosti često u nekom trenutku ne budu dostupni.

Važno je da redovno proveravaš našu ponudu i sigurni smo da će u nekom trenutku baš za tebe biti raspoloživ Epson projektor koji će tvoje snove pretvoriti u realnost.

Ukoliko ti zatreba dodatna pomoć oko odabira projektora na raspolaganju ti je naš vodič za odabir projektora koji razrešava sve nedoumice.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR