Štampanje više nikad neće biti isto uz Epson EcoTank L3050 multifunkcijski uređaj.

Štampanje više nikad neće biti isto uz Epson EcoTank L3050 multifunkcijski uređaj.

1134
0
PODELI

Iz kompanije Epson, broj 1 proizvođača Ink Tank štampača dolazi nam i više nego fenomenalan model EcoTank L3050, idealno rešenje za štampanje, skeniranje ili kopiranje.

Istražite svet nove generacije štampača bez kertridža, a uz to računajte na jednostavan sistem punjenja mastilom. Uz EcoTank L3050 ostvarićete nisku cenu štampanja, što ga čini izuzetno dobrim poslovnim asistentom. Nenadmašno niska cena štampanja po strani dovodi do smanjenja troškova mastila i do čak 90%.

Sa druge strane, zaliha mastila jednaka je količini od 82 kertridža, dok se sa jednim punjenjem može odštampati do čak 13.000 stranica u crnoj ili 6.500 stranica u boji. Ni to nije sve, dostupno je i WiFi povezivanje i samim tim omogućena je štampa sa pametnih telefona i tableta. Svojim kompaktnim dizajnom, EcoTank L3050 savršeno će se uklopiti u Vaš kancelarijski prostor.

Na raspolaganju Vam je više aplikacija za štampanje, kao što su Seiko Epson Corporation Epson iPrint i Epson Creative Print. Epson Creative Print je izuzetna upravo za ovaj period godine, kada pripremate poklone za najdraže, iz razloga što Vam omogućava da sami kreirate papir za pakovanje, čestitke, pozivnice ili možda ram za sliku. I na kraju, EcoTank L3050 dolazi uz tri godine besplatne garancije.

Vaš poslovni prostor traži inovacije, zato izaberite Epson EcoTank L3050. Kao dokaz kvaliteta jeste količina od 30 miliona prodatih EcoTank štampača širom sveta.

Epson EcoTank L3050 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR