EpicGear Defiant, mehanička tastatura za gejmere

EpicGear Defiant, mehanička tastatura za gejmere

2803
0
PODELI

EpicGear, proizvođač gejming periferija visoke klase, predstavio je potpuno novu modularnu, mehaničku Defiant gejmersku tastaturu.

Breaker

Dodatna opcija EG MMS (Modular-Matrix-Structure) omogućava laku izmenu i kombinaciju različitih mehaničkih prekidača. Ima tri vrste prekidača: EG Grey, EG Orange i EG Purple, razvijenih od strane EpicGear-a. Možete zameniti ukupno 24 prekidača. Nije cilj zameniti svih 104 već da WASD, space i još par tastera dodatno prilagodite sebi i svojim potrebama. Nije baš jednostavno izvaditi prekidač iz ležišta, pa to nije nešto što želite da radite svakog dana ili meseca.

Epic gear defiant

Međutim, EpicGear se ne zaustavlja samo na modularnom pristupu. Korisnici na raspolaganju imaju čitav opseg dodataka za tastaturu kao što je keypad sa 24 makro tastera koji se povezuje sa leve strane tastature i oslonac za dlanove.

Epic gear defiant

Za razliku od prethodnih, točkić za kontrolu zvuka postavljen je horizontalno u gornjem desnom uglu tastature, lakši je za korišćenje jer možete samo da kliknete na točkić i isključite zvuk.

Epic gear

Specifikacija EpicGear Defiant

EpicGear

Sva oprema dostupna je odvojeno, kako bi svaki gejmer mogao da se odluči za njemu pogodne i korisne dodatke. EpicGear Defiant biće dostupan od aprila širom sveta  po ceni od 89$.

Izvor: TechPowerUp

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR