Ellen Page kaže da je Naughty Dog ukrao njen izgled

Ellen Page kaže da je Naughty Dog ukrao njen izgled

939
0
PODELI
ellen-page-ellie-last-of-us_24685_screen

Ellen Page,  zvezda filmova Juno i Inception, kaže da neosporne sličnosti između nje i glavnog lika igre The Last of Us, Ellie, su razlog za osudu, odnosno “nisu bile za pohvalu”.

Ellen Page je rekla da je razvojni studio Naughty Dog ukrao njeno lice za igru The Last of Us.

Na Redditu Ellen Page je rekla da  inicijalne sličnosti između nje i Ellie iz The last of Us “nisu bile za pohvalu”, a razlog je što je ona dobila ulogu i daje glas Jodie Holmes, lika iz igre Beyond:  Two Souls, koja treba da se pojavi za Playstation 3 u oktobru 2013.

“Izgleda da treba da budem polaskana što su ukrali moj izgled” rekla je Ellen Page, “ali ja zapravo i glumim u video igri koja se zove Beyond Two Souls, tako da to nije bilo za pohvalu”.

Posle početnih komentara o sličnosti Ellie i Ellen Page, Naughty  Dog je izmenio dizajn lika Ellie da više podseća na glumicu koja joj zapravo daje glas, a to je Ashley Johnson.

Odgovarajući na komentare Ellen Page, kreativni direktor Naughty Dog-a Neil Druckmann je na Twitteru hvalio rad Johnsonove. “Ellie iz The Last of Us je savršeno odigrana od strane @TheVulcanSalute. Niko ne bi mogao da uradi bolji posao. Pratite je na Twitteru i radite retweet ovoga”.

Playstation 3 ekskluziva, igra The Last of Us se pojavila pre dve nedelje i pobrala odlične kritike.

Izvor: Gamespot

 

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR