Ekspresno lepa kosa je sada moguća uz Sencor SHI 131GD!

Ekspresno lepa kosa je sada moguća uz Sencor SHI 131GD!

2762
0
PODELI

Sencor proizvodi dostupni su u više od trideset zemalja u Evropi i Aziji, podrazumeva se i u našim WinWin prodavnicama. Istorija kompanije Sencor seže od 1969. godine i u svom asortimanu ima širok spektar kućnih aparata i aparata za negu lica i tela. Danas brend obuhvata više od hiljadu proizvoda i jedan je od najdinamičnijih na tržištu potrošačke elektronike. Mi ćemo vam predstaviti model kojim će biti oduševljen lepši pol.

Predstavljamo vam Sencor SHI 131GD peglu za kosu koja koristi ukombinovanu tehnologiju keramike i turmalina za maksimalno klizanje kose duž grejne površine. Turmalin je mineral koji se normalno javlja u prirodi, a koji se u ploče stavlja kako bi regulisao toplotne procese. Radi tako što toplotu ravnomerno raspoređuje.

Sencor SHI 131GDPosebne plivajuće površine za ravnanje sprečavaju oštećenje kose, kako nije potreban jak pritisak kao kod standardnog aparata za ravnanje kose čije su površine čvrsto pričvršćene.

Poseduje kabl za napajanje sa zglobom od 360° čime se u velikoj meri sprečava savijanje i zaplitanje kabla. Površina pločice za peglanje iznosi 90x24mm.

SAVETI ZA UPOTREBU

Peglati vlažnu ili suvu kosu? Uvek dobro osušite kosu pre peglanja, jer na taj način izlažete kosu manjem mučenju. Kada je kosa vlažna sklona je istezanju i lomljenju, što svakako nije poželjno.

Kako do ravne kose? Ukoliko želite da postignete sjajnu i ravnu kosu, uvek uzimajte manje pramenova kose kako biste je brže i temeljnije ispeglali. Uvek pri ruci imajte više većih šnala za kosu, kako biste uredno odvajali pramenove kose.

Da li treba da zaštite kosu pri peglanju? Naravno, to je i najbitnije. Koraci zaštite kose su vrlo jednostavni. Koristite češalj pri peglanju, jer ćete tako u jednom prelazu pegle potpuno ispraviti izdvojeni pramen kose. Nanesite sredstvo za zaštitu od toplote. Peglajte pramen po pramen ravnomerno kako bi krajni efekat bio profesionalan, a vaša kosa ostala blistava i zdrava.

Ukoliko želite da proverite verodostojnost naših saveta, ne čekajte ni minuta više, već danas poručite Sencor SHI 131GD peglu za kosu posetom ovog linka i recite nam da li smo bili pravu?

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR