Ekipa Fnatic sa WinWin-om na ASUS Gaming Challenge-u

Ekipa Fnatic sa WinWin-om na ASUS Gaming Challenge-u

999
0
PODELI

Legendarna gaming ekipa Fnatic dolazi u Beograd na ASUS Gaming Challenge najveći gaming događaj na našim prostorima, koji će se održati 7. 8. i 9. juna u tržnom centru Delta City u Beogradu, između 10 i 20h svakog dana.

Cela organizacija Fnatic-a se sastoji iz nekoliko timova i trenutno su svrstani u najbolje igrače na planeti u igrama League of Legends, Dota 2, Starcraft 2 i Counter-Strike GO. Godišnje učestvuju na više od 75 događaja širom planete. Na socijalnim mrežama imaju više od 1 200 000 fanova, dok njihove onlajn strimove gleda stotine hiljada ljudi. 2006. i 2009 godine su osvojili nagradu „ESPORTS Tim Godine“. O njima vodi računa njihov menadžment i osoblje koji se trude da im pruže i obezbede sve što im je potrebno kako bi ostvarili najuspešnije rezultate i održali svoju besprekornu reputaciju.

 

1

 

 

Fnatic će učestvovati u turniru u igri Dota 2, što se i očekivalo, i pružiti gejmerima iz Srbije jedinstvenu priliku da se u lokalnom LAN-u takmiče protiv nekih od najboljih, svetskih igrača. 

 

3

 

 

Takmičarski turniri na Asus Gamin Challenge-u uključuju igre Dota 2, World of Tanks i Pro Evolution Soccer 2013 za starije učesnike, dok mlađe očekuju takmičenja u igrama Beyblade, Skylanders i LEGO. Pobednike očekuju vredne novčane i robne nagrade, a ostali učesnici i posetioci su pozvani da se pridruže i osvoje nagrade u Free-for-All mečevima koji će se održati u pauzama između zvaničnih turnira, ali i da uživaju u sadržajima koje organizuje glavni sponzor događaja WinWin

Za one istinske hardveraše organizovaće se overklok takmičenje između 4 najbolja overkokera našeg regiona, a biće tu i DJ-evi koji će nas zabavljati tokom pomenuta tri dana totalne ludnice. 

Ovo je i jedinstvena prilika za sve da uz najpoznatije gejmere na svetu iskoriste i specijalan popust na svu ASUS opremu za koju će se pobrinuti WinWin, generalni sponzor ovog događaja.

 

 

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR