Efikasni, ekonomični, štede prostor!

Efikasni, ekonomični, štede prostor!

768
0
PODELI

Kada su toplotni talasi česti i temperature vazduha veoma visoke, postavlja se pitanje kako se “bezbedno i jeftino” rashladiti. Električni ventilatori već se dugo koriste za rashlađivanje, a sa vremenom njihove varijante postaju sve modernije i efikasnije, što je primer i sa stubnim ventilatorom. U stubnom ventilatoru se vazdušna struja generiše kroz pomeranje lamelne konstrukcije oko ose obrtanja. Ova konstrukcija ne zahteva mnogo prostora i odaje vitak dizajn. Uprkos svojim kompaktnim dimenzijama, stubni ventilator postiže efikasne efekte hlađenja i zato vam WinWin preporučuje stubni ventilator Prosto, TF813.

Stubni ventilator je visok i uzan. Zahvaljujući vitkim konturama razlikuje se od ventilatora sa lopaticama, koji zbog svojih propelera zauzimaju više mesta. Kao nijedno drugo rešenje za hlađenje, on se elegantno i neprimetno uklapa u vaše okruženje. Postavlja se sa stopom na zemlji i vrtloži vazduh u donjim slojevima prostorije. Time je podesan za kancelarije i spavaće sobe. Može se postaviti u uglu i komforno premeštati kada je hladan vazduh potreban, na nekom drugom mestu. U toku rada je moguće uključiti osciliranje. To znači: Ili se ceo uređaj okreće unutar definisanog ugla oko stope, ili se lamelna konstrukcija unutra okreće. Ova druga operacija važi kao pouzdanija. Dodatna prednost interne oscilacije je u izgledu koji daje, budući da se ne pokreće. Generiše se promenljiva vazdušna struja, bez da su pokreti lamela vidljivi, po skoro celoj visini uređaja. Zahvaljujući velikoj površini rada i posebnoj konstrukciji lamela, stubni ventilator veoma efikasno radi i pri relativno malom broju vati.

Stubni ventilator Prosto TF813, ima brzinu rada koja je podesiva u 3 nivoa i može se kombinovati sa funkcijom oscilacije. Snage 45W, sa protokom vazduha od 5.29m3/min, idealan je za prostorije sa slabijim vazdušnim protokom. Poseduje sopstvenu zaštitu od pregrevanja, a nivo buke je 53dB. Kompaktan dizajn i neutralna bela boja, omogućavaju lako postavljanje u željenu prostoriju i lepo uklapanje u vaš enterijer. Garancija proizvođača je 25 meseci, što je još jedna prednost, pri kupovini ventilatora Prosto TF813.

Nabavka fiksno montiranih klima uređaja je skupa. Stubni ventilator je sigurno povoljnija alternativa, sa skoro istom efikasnošću. Dodatna prednost stubnog ventilatora je njegova mobilnost, zahvaljujući dimenzijama koje štede prostor. Kada se ne koristi ostavite ga u orman i oslobodićete prostor za nešto drugo. Uređaj od 45W kao što je Prosto TF813 radi prijatno tiho i dostiže i u vrućim danima ono hlađenje koje je potrebno vašem telu da biste se osećali ugodno. Tih rad stubnog ventilatora korespondira sa njegovom vitkom, neupadljivom formom. Zavisno od ličnih potreba, odabrite stepen snage stubnog ventilatora, od lako, preko srednje, do jako… Iskoristite podešavanja, jednog od 3 stepena brzine, sa ili bez oscilacije.

Uz stubni ventilator Prosto TF813 uživajte u prijatno rashlađenom prostoru, dok su napolju paklene vrućine.

Stubni ventilator Prosto TF813 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR