EA menja Origin i prebacuje fokus na igrače

EA menja Origin i prebacuje fokus na igrače

1198
0
PODELI
Origin

Origin, obavezna Electronic Arts igračka online platforma  za konzole, PC i mobilne uređaje će biti značajno promenjena u toku sledeće godine, barem prema EA potpredsedniku Andrew Wilsonu.

EA će otkriti nešto više o tome kako planira da izmeni Origin u predstojećim mesecima, kada se budu pojavile konzole sledeće generacije. Wilson je u razgovoru sa Games Industry  rekao da je trenutni fokus na tome da  ”download igara bude bolji, da process instalacije igara bude bolji, da automatski patcher bude bolji. Da se prisustvo prijatelja poboljša, da različiti servisi vezani za igre budu bolji. Ovo ćete videti od nas tokom sledeće godine, što bi trebalo da Origin uspostavi kao servis za igrače, a ne kao sredstvo da se poboljša kupovina igara”.

O negativnom utisku igračke javnosti o Origin platformi do sada Wilson je naglasio “ Jasno nam je, Razumemo. Čuli smo vas, napravili smo neke promene već u smislu kako radimo neke stvari,a predstoji nam još promena, o kojima ćemo pričati u narednim mesecima, koje su baš fokusirane na igrače”.

“Ne želite servis koji se takmiči sa drugim platfromama kao što su Microsoft, Sony ili iOS”, rekao je Wilson.”Ne želite servis koji bi se takmičio sa njima, ono što želite je da Origin bude servis koji poboljšava vaše igrački doživljaj bez obzira gde ste kupili igru. To je promena koju ćete videti sa naše strane”.

U razgovoru sa IGN-om nedavno, Wilson je objasnio viziju EA Sports-a o sledećoj generaciji konzola  , koja se fokusira na Ignite Engine. Pre toga Wilson prodao sve svoje akcije u Electronc Arts-u, ali ne planira da napusti kompaniju.

Izvor: IGN

 

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR