E-ink sat koji menja dizajn na dodir tastera

E-ink sat koji menja dizajn na dodir tastera

804
0
PODELI

FES Watch sat koristi e-papir ne samo za lice sata, već i za ceo kaiš, pružaju mogućnost vlasniku da promeni dizajn sata pritiskom na jedan taster.

Breaker

Kombinacijom različitih izgleda gornjeg i donjeg kaiša sa izgledom lica sata dobijaju se 24 kombinacije. Ovo nije pametni sat, ali to je u ovom slučaju prednost jer će baterija trajati i po dva meseca sa jednim punjenjem.

FESWatch

FES Watch trenutno skuplja sredstva na Makuake, Japanskom web sajtu za sakupljanje novca za početne projekte. Zapravo, to je druga kampanja takve vrste: tvorci sata su već sakupili 2.7 miliona Yen-a (oko 23.000 dolara) u septembru, ali su zbog velike potražnje ponovili projekat kako bi prikupili još 1 milion Yena (8.400 dolara). Do sada su prikupili oko 40 procenata zacrtanog cilja, a ostalo je još 98 dana do završetka kampanje koja će bez sumnje ponovo zabeležiti uspeh.

Nažalost, samo stanovnici Japana mogu da daju novac. Ukoliko nemate prijatelja koji se trenutno nalazi u Japanu i 167 dolara viška, moći ćete da se divite FES Watch satu samo izdaleka.

 

 

Izvor: Engadget

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR