Držite zdravlje pod kontrolom uz Beurer BM26 aparat za merenje pritiska

Držite zdravlje pod kontrolom uz Beurer BM26 aparat za merenje pritiska

3908
0
PODELI

Genetske predispozicije, stres i ubrzan tempo života, faktori su koji utiču i dovode do pojave povišenog pritiska. Visok pritisak kao posledicu može imati infarkt ili moždani udar, pa je pored prevencije, izuzetno važna i redovna kontrola. Aparat za merenje pritiska Beurer BM26 omogućava Vam da imate uvid u to da li je Vaš pritisak u opsegu normalnih vrednosti.

Beurer BM262

Ovaj medicinski aparat namenjen kućnoj upotrebi, obezbeđuje potpuno automatizovano merenje krvnog pritiska i pulsa na nadlanici. Imaćete uvid u prosečnu vrednost poslednja tri merenja, a poseduje dovoljno memorije da u sebi istovremeno čuva podatke četiri različita korisnika.

Beurer BM26 vodi računa o Vašem zdravlju, pa ukoliko primeti mogući poremećaj srčanog ritma, na LCD ekranu će se pojaviti upozorenje. Nećete morati da brinete da li ste zaboravili da ga isključite, ukoliko ga ne koristite, sam će prestati sa radom zahvaljujući opciji automatskog isključivanja, a poseduje i indikator istrošenosti baterije.

Beurer BM261

Bićete sigurni da ga pravilno koristite, jer će se u suprotnom na ekranu pojaviti upozorenje o  nepravilnoj upotrebi. Uz Beurer BM26 dobićete baterije, ali i praktičnu torbicu u koju ga možete odložiti.

O izuzetnom kvalitetu i pouzdanosti ovog aparata, govori činjenica da je nagrađen pečatom prestižne „Nemačke lige za visok pritisak“, kao i da poseduje neverovatne 3 godine garancije.

Vodite računa o sebi i odmah nabavite Beurer BM26 aparat za merenje pritiska.

Beurer BM26 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili je možete kupiti u preko 106 WinWin prodavnica širom Srbije

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR