DreamWorks će predstaviti svoj tablet

DreamWorks će predstaviti svoj tablet

813
0
PODELI
Fuhu Dreamtab

Kompanija DreamWorks odlučila je da učestvuje na tržištu tablet računara, pa će svoj proizvod prikazati na CES 2014 sajmu.

Breaker

DreamWorks ovaj tablet neće praviti sama, već se udružila sa Fuhu, kompanijom koja proizvodi Nabi dečije tablet računare. Uskoro će deci biti dostupni DreamWorks Android tablet računari koji će biti puni animiranim sadržajem iz filmova ove kompanije.

Kako New York Times izveštava, još uvek nema preciznih informacija šta se nalazi u samom tabletu, ali poznavajući Nabi liniju tableta DreamWorks-ov tablet sa ekranom od 8 inča neće biti vrh ponude ovog proleća. Ipak, to nije cilj ovih kompanija, već će fokus biti na sadržaju, što je odlična ideja za uređaj namenjen deci. Nensi Bernstajn, producent animacija u DreamWorks, navodi da će se razni likovi pojavljivati na tablet uređaju za vreme interakcije dece sa tabletom. Na primer, Shrek ili Pingvini iz Madagaskara bi se mogli pojaviti kako bi prikazali animaciju gašenja tablet uređaja ili kako bi poželeli deci srećan rođendan.

Fuhu Dreamtab

Ovo je svakako zanimljiv pristup fanovima DreamWorks likova i može biti vrlo uspešan kod mlađe populacije. Ipak, decu ne zanimaju specifikacije ili sam softver, već zabava i bliskost sa omiljenim likovima. Cena uređaja još uvek nije poznata, ali se nadamo da će biti pristupačna.

 

Izvor: AndroidHeadlines

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR