Doom beta će biti dostupna samo za Xbox One, PS4 i PC

Doom beta će biti dostupna samo za Xbox One, PS4 i PC

697
0
PODELI
DOOM beta preorder

Doom beta će biti dostupna samo za Xbox One, PS4 i PC. Svi oni koji pre-orderuju igru Wolfenstein: The New Order će dobiti pristup beti.

Oni koji pre-orderuju novi Wolfenstein za Xbox One će dobiti Doom beta pristup za Xbox One. Oni koji pre-orderuju za PS4 će dobiti pristup beti samo za PS4 i oni koji pre-orderuju za PC će moći da probaju Doom betu na PC-iju.

Za Xbox One će biti potrebna i Xbox Live Gold pretplata da bi se moglo pristupiti beti, dok u slučaju PS4 nije neophodno imati PS Plus pretplatu.

Bethesda je izjavila da sarađuje sa Steamom, Microftom i Sony-ijem da osigura da oni koji urade digitalni pre-order igre Wolfenstein: The New Order takođe dobiju pristup beti.

Doom beta-crop

Bethesda je izјavila: “Iako ćete dobiti Doom beta kod za vašom kopijom Wolfenstein: The New Order, Doom beta će startovati tek kasnije, a datum će tek biti objavljen. Više informacija o sadržaju i trajanju bete ćemo objaviti kasnije”.

Bethesda je prošli mesec objavila da će se Wolfenstein: The New Order pojaviti 20 maja u Evropi. Australiji i Americi za Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 i PC.

Da li bi probali Doom beta?

Izvor: CVG

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR