Doogee F5, telefon sa stavom

Doogee F5, telefon sa stavom

10251
0
PODELI

Pametni telefoni manje poznatih kompanija su sve više prisutni na našem tržištu. Neizbežan je bio i dolazak Doogee, kompanije koja postoji svega nešto više od tri godine, a bavi se proizvodnjom pristupačnih pametnih telefona koji nude zaista puno za svoju cenu. Model telefona koji je stigao na naše tržište nastoji upravo tome, a njegova oznaka je Doogee F5.

Doogee F5 03

Dizajn F5 modela je vrlo impresivan, sa zaobljenim ivicama na poleđini. Ima debljinu od svega 7.8mm (5mm na ivicama) i težinu od 171 gram, pa je ugodan za držanje u ruci. Na prednjoj strani je Full HD ekran od 5.5 inča sa Gorilla Glass 3 zaštitom, na poleđini je plastični poklopac, dok je okvir izrađen od aluminijuma. Kvalitetna završna obrada nikog ne ostavlja ravnodušnim!

Doogee F5 06

Na poleđini je čitač otiska prsta, koji prepoznaje otiske u krugu od 360 stepeni. Registrujete do pet otisaka prstiju i zaključate telefon. Za otključavanje prstom samo dodirnete senzor i gotovo momentalno imate pristup telefonu i svojim podacima.

Doogee F5 02

Impresivan je iznutra, koliko i od spolja! U njega je ugrađen osmojezgarni MediaTek MT6753 na 1.3GHz, ima 3GB RAM memorije i 16GB interne memorije. Zajedno sa Android 5.1 OS, takva kombinacija komponenti pruža veoma fluidno iskustvo prilikom korišćenja, bilo da menjate poslovna dokumenta, igrate moderne 3D igre ili reprodukujete video sadržaj visoke rezolucije!

Doogee F5 07-1

F5 na poleđini ima kameru sa Samsung 3M2 senzorom od 13Mpix, pa omogućava izradu neverovatno oštrih fotografija, sa preciznim koloritom i dinamičkim opsegom. Čak i u lošijim uslovima osvetljenosti neće vas ostaviti ravnodušnim zahvaljujući duplom LED blicu.

Značajno je pomenuti i da poseduje podršku za istovremeno korišćenje dve SIM kartice istovremeno, pa lako možete spojiti i razdvojiti privatan i poslovni život u jednom telefonu.

Doogee F5 05

Jedna od prednosti ovog sjajnog modela je njegova cena – samo 23.990din! Nema razloga da čekate, Doogee F5 je već stigao u našu ponudu i dostupan je u sivoj, srebrnoj i zlatnoj boji!

Doogee F5 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga možete kupiti u preko 104 WinWin prodavnice širom Srbije

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR