Do savršeno glatke kože, bez muke!

Do savršeno glatke kože, bez muke!

534
0
PODELI

Suknje i haljine obavezan su deo letnje garderobe, zato uvek imajte perfektne noge i ruke, koje ćete sa ponosom istaći. Žene su uvek u potrazi za najefikasnijim načinom uklanjanja dlačica, a depilatori su svakako među najpopularnijim uređajima za to. Oni su idealni za one koje vole komfor svog doma ili ne mogu da podnesu bol. Praktični su za upotrebu, efikasni i dugotrajni. Već nakon nekoliko korišćenja otplatiće nekoliko usluga depilacije u kozmetičkom salonu.

Kompaktan i jednostavan, Depilator Babyliss G496E koji vam WinWin preporučuje, daje dobre rezultate, depilaciju u sopstvenom komforu i aparat koji ćete platiti samo jednom, a koristiti dugo. Ishod dobrog izbora depilatora, su sjajne i glatke noge, kojima ćete biti zadovoljni. Kupovinom ovog aparata uklanjanje dlačica sa površinskog sloja kože, biće lako i jednostavno. Imaćete dobar efekat, nećete morati da idete u salon, jednostavno možete da sednete gde god želite u svojoj kući. Imaćete depilaciju iznova po istoj ceni, bez raznih zakazivanja i uklapanja u tuđe termine. Recimo, da cena jedne posete kozmetičaru iznosi koliko i trećina cene prosečnog depilatora, s’ tim što sa depilatorom ide i komfornost. Uvek možete da napravite pauzu kada poželite, a mnoge žene vole i da slušaju muziku ili gledaju omiljenu seriju dok se depiliraju.

Depilator Babyliss G496E pomoću kojeg ćete lako i brzo ukloniti neželjene dlačice, praktičan je uređaj koji udobno staje u ruku i obezbeđuje laku upotrebu. Ima 22 ultra precizne pincete, glavu koja se može skidati i prati, dodatke za osetljivu regiju, zaštitnu kapicu i četkicu za čišćenje. Napaja se putem kabla ili baterija i radi do 40 minuta, sa punom baterijom. Sa 2 nivoa brzine, zadovoljiće u potpunosti vaše potrebe, a belo-ljubičasta boja, prijaće kako vašem oku, tako i unutrašnjem osećaju za stil.

Da li ste znali? Depilator i epilator su ista stvar – uređaji za otklanjanje dlačica. Međutim, postoji razlika između depilacije i epilacije. Depilacija je proces odstranjivanja površinskog sloja dlačica, dok epilacija označava dugotrajnije odstranjivanje dlačica, jer se uklanjaju zajedno s korenom. Stoga se ženski aparat kojim se odstranjuje gornji sloj dlačice naziva depilatorom. On je vrlo sličan aparatima za brijanje za muškarce, ali je prilagođen ženama, jer se koristi na osetljivim delovima tela. Prednosti su: praktičnost, brzina i prihvatljiva cena. Ne izaziva crvenilo i iritaciju kože.

U zavisnosti od toga koliko vam brzo rastu dlake, depilaciju treba ponavljati. Postoji više faktora koji utiču na brzinu rasta dlake: mesečni ciklus i trenutni hormonski status, način ishrane i godišnje doba. Leti, malje najbrže rastu. Zbog toplote šire se krvni sudovi, cirkulacija se ubrzava, a samim tim i metabolički procesi. Pošto sunce i voda isušuju kožu, neophodno je da se osim hidriranja kremama i mlekom za telo, pilingom redovno otklanja isušeni površinski sloj kože. Na taj način istovremeno se smanjuje mogućnost pojavljivanja uraslih dlačica.

Pobrinuli smo se da uz depilator Babyliss G496E, budete lepe i negovane, što će vam sigurno pričiniti zadovoljstvo. Leto je pred vama, uživajte u svojoj glatkoj koži.

Depilator Babyliss G496E možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR