Do pobede, uz tastaturu USB YU Genius K210 Scorpion!

Do pobede, uz tastaturu USB YU Genius K210 Scorpion!

985
0
PODELI

Iako su sve tastature naizgled slične, razlike su skrivene u malim stvarima, među kojima je najvažnije kako su tasteri priključeni na podlogu, da li su visoki ili niski, jer to utiče na zvuk i udobnost prilikom korišćenja. Pritiskanje tastera je na nekim tastaturama skoro nečujno, a na drugima je toliko glasno da se može čuti i u drugim prostorijama. Tastatura se ne koristi samo za pisanje, već i za neke druge funkcije, kao što su posebni tasteri za postavljanje jačine zvuka, ili tasteri koje su namenjeni bržem i jednostavnijem igranju računarskih igara. Ako ste definitivno zaključili da vam treba nova tastatura, ako vas stara nervira ili prosto, želite novu tastaturu za laki gejming, Genius ima rešenje za vas – K210 Scorpion tastaturu sa kablom, koju vam WinWin preporučuje.

Karakteristike USB YU Genius K210 Scorpion tastaure, su upravo onakve kakve su vam potrebne, da biste svakodnevno uživali u njoj. To je gejmerska tastatura, žično povezana sa računarom putem USB-a. Slovni raspored tastera je – EN (US), dok su tasteri W, A, S, D, crveno obojeni, a sama tastatura je u crnoj boji.

Njene dimenzije su 460mm x 162mm x 28mm, a masa: 598gr. Kompatibilna je sa Windows 7, 8, 8.1, 10 ili Mac OS X 10.8. Ovo je jednostavna gejming tastatura za uzbudljiv osećaj igre. Bilo da igranje video igara smatrate relaksacijom ili je to vid vašeg posla, Genius K210 Scorpion će upotpuniti vaše gejmersko iskustvo.

Ukoliko polako ulazite u svet gejminga, ovo je idealna prilika da se uhodate kada je u pitanju tastatura. Ono što prvo privlači pažnju su crveno obojeni tasteri. Razlikovanje samih slova je praktičnije, jer ćete bolje videti koje slovo ili znak da odaberete, za razliku od situacije kada su svi tasteri isti. Ova karakteristika je više dodatna ugodnost nego nešto bez čega ne možete, ali ako ste gejmer početnik verovatno priželjkujete interesantne performanse.

Gejmerski termini u srpskom jeziku formirali su se isključivo unutar gejmerskih zajednica i uglavnom se svode na strancizme, anglicizme, skraćenice i izraze koji su ponekad grubo prilagođeni srpskom jeziku i njegovim pravilima. Zato, evo malo zabave uz Genius K210 Scorpion tastaturu, za gejmere početnike.

Gejmerske reči ne mogu se naći u rečnicima, pa evo nekoliko gejmerskih izraza u nastavku, koji će biti od koristi ne samo gejmerima, već i onima koji su novajlije u svetu gejminga. Na primer: AFK (Away From Keyboard) je skraćenica koja se koristi kada igrač nije za kompjuterom, napusti gejm, ili od samog početka gejma nije prisutan; Aggro, znači: primiti udarce od kule ili kripa, takođe, predstavlja vrstu dekova koji završavaju gejm u prvih nekoliko turnova time što napadaju championa direktno. Ili, Bait, što znači namamiti protivnika na određen potez, kao i Ban – zabrana, izbacivanje iz selekcije, trenutna suspenzija i uglavnom se odnosi na izbacivanje određenog heroja iz selekcije pre početka partije. Takođe, postoji određeno banovanje akaunta, što znači onemogućavanje korišćenje istog na određen vremenski period.

Toliko od nas za početak. Nadamo se da smo vas zaintrigirali da što pre nabavite svoju Genius K210 Scorpion tastaturu i otpočnete igru! Gejmeri koji znaju, prenose iskustva – tastatura izgleda lepo, lagano i spretno, kad se uzme u ruke. Vama preostaje samo da što pre zaigrate!

Tastaturu USB YU Genius K210 Scorpion, možete poručiti odmah putem WinWin web sajta, ili je kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR