Digitalni foto-aparat Nikon AW130 – zabeležite svaki trenutak, na kopnu i u...

Digitalni foto-aparat Nikon AW130 – zabeležite svaki trenutak, na kopnu i u vodi!

6011
0
PODELI

Predstavljamo Vam digitalni foto-aparat Nikon AW130 – poseduje rezoluciju od 16 MP, može da „zaroni“ i do 30m dubine, otporan je na padove sa visine od 2m, prašinu i temperature do -10°C.

Nikkor objektiv i optički zoom od 5x, proširiv funkcijom Dynamic Fine Zoom i do 10x, omogućava Vam pravljenje fenomenalnih snimaka pod vodom. Efikasno smanjenje vibracije smanjuje zamućenje i ujedno obezbeđuje besprekorne FullHD filmove.

Uživajte u besprekornim FullHD filmovima sa stereo zvukom i minimalnim zamućenjem. Snimanje možete da započnete jednim dodirom dugmeta, a uz „Opcije filma“ možete da izbrišete neželjene segmente filma tokom reprodukcije.

Lako možete da ostvarite jasan fokus subjekta, čak i pod vodom i u uslovima slabog osvetljenja, zahvaljujući autofokusu, koji umesto vas identifikuje glavni subjekat i automatski fokusira.

Senzor pritiska omogućava uvid u nadmorsku visinu ili dubinu tokom fotografisanja, što se može naznačiti i na fotografijama. Evidencija nadmorske visine ili dubine može se beležiti u redovnim intervalima i predstaviti na grafikonu.

Gde god da se nalazite, Nikon AW130 se savršeno uklapa u Vaš aktivan stil života.

Digitalni foto-aparat Nikon AW130 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR