DIGITALNA TETOVAŽA – vidljiva samo preko smartphone-a

DIGITALNA TETOVAŽA – vidljiva samo preko smartphone-a

2316
20
PODELI

Ni tetovaže nisu ono što su nekada bile. Nova tehnologija koju je razvio umetnik Anthony Antonellis će verovatno biti pravi hit s obzirom na sve veći broj tehnoloških uređaja poput Google Glass kojima će se tetovaža videti.

On je ubacio RFID čip u svoju ruku i na taj način kreirao prvu digitalnu tetovažu. Čip sadrži 1kb podataka i generiše GIF koji se samo vidi pametnim telefonom.

Ono što je dobro kod ove tetovaže jeste što je uvek možete zameniti drugom i naravno ništa vas ne boli niti košta. Pogledajte video.

Recite nam u komentarima, da li bi napravili ovakvu tetovažu? 

20 KOMENTARA

  1. naravno da svi ovo trebamo da imamo. ovi uplaseni "hardcore" karakteri u komentarima promasuju poentu. svi bi trebali da se digitalizujemo, da nosimo vitalne podatke o sebi na nekakvim chipovima/memorijama, ko je alergican na koji lek, bolestan od cega vec, ko je koja krvna grupa, koje su nam preference, placanje, ID cards – sve to treba da bude DIGITALIZOVANO. bleep-bleep. to je to.

    doduse, naravno, mozemo da ostanemo zauvek robovi papira, prljavih gadnih papirnih novcanica, i generalno spori u komunikaciji za zauvek. i to je opcija. 🙂

    We should be be BORGS. Period. You will be assimilated. B-)

POSTAVI ODGOVOR