Digitalizacija moguća uz SetTop Box uređaje!

Digitalizacija moguća uz SetTop Box uređaje!

1348
0
PODELI

Imate stari tip televizora? Ne brinite, ne morate ga menjati novim, dovoljno je da kupite SetTop Box uređaj, spojite antenu i svoj televizor i uživate u novitetima koje digitalizacija donosi. Postoji rešenje za digitalni signal i za one sa jako starim televizorima koji signal privlače analogno, odnosno pomoću antene. WinWin vam nudi to rešenje – SetTop Box digitalni risiver Denver DTB-133, uz koji ćete uštedeti novac i moći da uživate u kvalitetnijoj slici i zvuku.

Digitalizacija je postala pojam koji se kod nas skoro svakodnevno može čuti. Ona je promena koja unapređuje našu svakodnevnicu. Noviteti koje nosi sa sobom omogućuju nam da budemo u korak sa svetom i vremenom u kome živimo. Da bi to postigli potrebna je dodatna oprema za prijem digitalnog TV signala.

Stari modeli televizora, tačnije klasični CRT (Cathode Ray Tube) televizori koji su trenutno najstariji i najrasprostranjeniji, prikazuju sliku u SD, odnosno standardnoj rezoluciji. Da biste svoj stari (analogni) tip televizora osposobili za prijem digitalnog TV signala, potreban vam je SetTop Box uređaj, odnosno digitalni prijemnik namenjen njima. STB je posrednik između vaše antene sa jedne strane i televizora sa druge. Na ulaz uređaja povezuje se prijemna antena, te se upakovani TV podaci, prenose kablom od
antene do STB-a, koji pretvara digitalni signal u TV sliku.

Povežite SetTop Box digitalni risiver Denver DTB-133, kako biste uživali u kristalno čistom svetu digitalne televizije, snimanja TV programa i mnoštvu drugih pogodnosti. To je model koji podiže digitalizaciju na viši nivo. On sadrži: DVB-T2 H.264 kutiju za podešavanje za FTA (free-to-air) kanale koji će se koristiti za zemaljski signal, EPG – elektronski programski vodič, DVB titlove i podršku za teletekst. Podržava HD (720p/1080p) signal putem HDMI veze, zatim DVB-T2, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, H.264 DVB-T standarde. Ima napredni audio procesor koji podržava Dolby Digital i Dolby Digital Plus. Reprodukuje medije putem USB-a, sa podrškom za filmove, muziku i fotografije.

Ovo je tehnologija koja vam omogućava povezivanje uređaja sa globalnim sistemom emitovanja. Televizijski signali su visoke definicije. SetTop Box digitalni risiver Denver DTB-133 vam omogućava neprekidni način gledanja TV-a bez ikakvih distorzija. Imaćete sopstveni SetTop box priključen direktno na satelit koji će vam omogućiti da gledate svoje omiljene kanale. Uživajte uz opcije snimanja ili pratite TV program unazad. Tu su još teletekst, pretraživanje programa automatsko/manuelno, upravljanje formatom i još dosta toga što će osigurati da nikad ne ostanete bez raspoloživih opcija.

SetTop Box digitalni risiver Denver DTB-133 zadovoljiće potrebe svakog kupca.

SetTop Box digitalni risiver Denver DTB-133 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR