DICE je stopirao rad na svim budućim projektima da bi rešio probleme...

DICE je stopirao rad na svim budućim projektima da bi rešio probleme sa Battlefield 4

788
0
PODELI
Battlefield-4-China-Rising

Izdavač Electronic Arts (EA) je objavio da je razvojni studio DICE prekinuo rad na svim svojim budućim projektima i ekspanzijama dok se ne reše problemi sa PC i konzolnim verzijama Battlefield 4.

“Znamo da imamo još dosta posla dok ne popravimo stanje u kome je trenutno Battlefield 4” , rekao je predstavnik EA.”Ovo je trenutno naš prioritet broj 1. Timovi u DICE-u rade non stop kako bi rešili probleme i update-ovali igru.” Predstavnik EA je takođe naglasio posvećenost rešavanju problema sa igračima u multiplayeru:”Znamo da su mnogi naši igrači frustrirani ovim problemima i osećamo vaš bol. Nećemo stati dok ovo ne ispravimo.”

Battlefield-43

EA nije rekao ništa povodom toga kako će ova odluka uticati na razvoj projekata na kojima znamo da rade, kao što su nastavci za Mirror’s Edge i Star Wars Battlefront, ali takođe EA još nije objavio datum izlaska ovih igara.

EA je takođe rekao da je jedini razlog objavljivanja China Rising DLC-a za Battlefield 4 prekjuče bio “što je bio u finalnom stadijumu razvoja”, a pre nego što je izdavač rešio da preusmeri fokus DICE-a na rešavanju tehničkih problema sa Battlefield 4.

Mnogi igrači nisu mogli uopšte da uđu u China Rising mečeve od kad se DLC pojavio.”Trebaće neko vreme dok se ovaj problem ne reši. Ali igrači bi trebalo da uskoro primete da su se stvari normalizovale”. DICE je na zvaničnom Electronic Arts sajtu izjavio da je China Rising izdat zajedno sa patchom koji je trebalo da poboljša stabilnost i konekciju, ali je očigledno da DICE nije zadovoljan rezultatima ovog patcha.

Da li i vi igrate Battlefield 4 multiplayer i imate problema? Šta mislite o ovom potezu koji je EA napravio?

Izvor: PCGAMER

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR