Diablo 3 ekspanzija, Reaper of Souls izlazi 25. marta

Diablo 3 ekspanzija, Reaper of Souls izlazi 25. marta

980
1
PODELI
Diablo_3_reaper_of_souls_box_art_0

Blizzard je potvrdio da će se najavljena ekspanzija za Diablo 3, Reaper of Souls, pojaviti 25. marta 2014. za PC i Mac.

Blizzard za sada nije dao nikakve informacije kada će se najavljena verzija Diablo 3 za PlayStation 4 pojaviti, ali se zna da će uključivati Reaper of Souls ekspanziju kada se bude pojavila. Za sada nema nikakvih najava da će se Diablo 3 nekad pojaviti i za Xbox 360 i PlayStation 3 i takođe nema vesti o mogućoj Xbox One verziji igre.

Naravno da bi igrali Reaper of Souls ekspanziju morate imati već Diablo 3. Blizzard će ponuditi Standard Edition i Digital Deluxe Edition ove ekspanzije. Igrači od danas mogu da urade pre-order Reaper of Souls ekspanzije na Battle.net.

Blizzard je izjavio da će izlazak Reaper of Souls usmeriti Diablo 3 nazad ka njegovim tamnijim korenima, što će igračima pružiti potpuno novo iskustvo igranja ove igre. Nova klasa “The Crusader” je centar novih stvari koje nudi ova ekspanzija,a tu je i novi “Adventure Mode” koji dozvoljava putovanje između udaljenih lokacija u igri. Loot sistem je takođe redizajniran i ubačeni su “smart drops” koji daju igračima bolji plen i to ubrzanijim tempom.

Pogledajte i dva trailera za Diablo 3 ekspanziju, Reaper of Souls:

Da li imate i igrate Diablo 3? Šta mislite o ovoj ekspanziji i da li ćete je kupiti?

Izvor: Fudzilla

1 KOMENTAR

  1. Imam i igrao sam Diablo 3. Igra je propala zbog pohlepe developera. Sada pokušavaju da uzmu još koji dinar od nisam siguran koga. Ne, ne planiram da dam novac na ovu šminku, dobili su više nego što su zaslužili za trojku od mene.

POSTAVI ODGOVOR