Devialet Phantom Gold zvučnik isporučuje 4500W

Devialet Phantom Gold zvučnik isporučuje 4500W

3234
0
PODELI

Kompanija Devialet dizajnirala je nešto što se ranije nije moglo zamisliti. Stvorili su najverodostojniji zvuk. Sve je sklopljeno u kompaktnu celinu.

Prilikom izrade zvučnika Devialet Phantom korišćen je futuristički dizajn koji podeseća na svemirsku kapsulu koja je doletela sa druge planete. Osnovni Phantom model isporučuje 750 vati, dok veći Phantom Silver čak do 3000 vati. Phantom je dramatičan i impresivno glasan.

Kako bi zadovoljili nezasite ljubitelje jakog zvuka, Devialet je predstavio još jedan model Phantom Gold, koji isporučuje 4500 vati i može da postigne do 108 decibela. Njegova snaga se može uporediti sa zvukom najbučnijeg motocikla.

Devialet Phantom Gold

Povezuje se sa vašim telefonom bežičnim putem, što znači da ga možete koristiti bilo gde. Devialet Phantom ima samo jedno dugme koje služi samo za paljenje i gašenje, a ostale funkcije kontrolišu se pomoći mobilnog uređaja i specijalne aplikacije koja se zove „Shark“.

Dolazi u zlatno roze boji i deo je prekriven 22-karatnim zlatom. Verovatno će krenuti sa prodajom na određenim tržištima sredinom jula. Naravno ovaj zvučnik nije nimalo jeftin, njegova cena je 3.000$.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR