Deus Ex: Mankind Divided najavni trailer i info

Deus Ex: Mankind Divided najavni trailer i info

1543
0
PODELI
Deus Ex - Mankind Divided-1

Square Enix je objavio najavni trailer za dugo očekivanu novu igru u Deus Ex franšizi, Deus Ex: Mankind Divided. Igra je naravno, direktan nastavak na hit igru iz 2011. godine Deus Ex: Human Revolution. Pogledajte ovaj zaista fantastični trailer:

Još jednom, glavni protagonista je Adam Jensen. A evo i zapleta igre direktno iz opisa trailera:

“Deus Ex: Mankind Divided se diretkno nastavlja na posledice Aug incidenta, dana kad su mehanički augmentovani građani širom sveta lišeni konrole nad svojim umovima i telima, a rezultat ovoga je smrt na desetine miliona nedužnih ljudi. Godina je 2029, zlatna era augmentacija je završena.Mehanički augmentovani (nadograđeni) ljudi su osuđeni da budu izgnanici i odvojeni su od ostataka sveta. Kriminal i terorizam služe kao tanak paravan za prikrivanje rastuće zavere koja ima za cilj da kontroliše budućnost čovečanstva…

Izdavač obećava nove augmentacije, nove lokacije i skup zavera u novoj Deus Ex igri. Ovo je i potkrepljeno ovim trailerom. Potvrđeno je da će PC verzija podržavati DirectX 12 i AMD TressFX tehnologiju.

Deus Ex - Mankind Divided-2

 

Deus Ex - Mankind Divided-3

Ako se malo bolje analizira Deus Ex: Mankind Divided najavni trailer mogu se uočiti neke od najavljenih novih augmentacija. Recimo tu je Shock blast čiji je efekat bacanje neprijatelja na pod sa eskplozivnom silom koja nije smrtonosna. Još jedna nesmrtonosna augmentacija koja se može videti u traileru su Stun knuckles, zglobovi ruke koji onesvešćuju protivnike. Jensen sada može i da ispaljuje šiljke iz ruke koji probadaju protivnike. Tu je i novi štit napravljen od trouglova kojim se Jensen štiti od eksplozija i metkova. Može se videti i Teleport punch, teleport udarac, kada se Jensen pretvara u sam elektricitet i pojuri u prostor pun terorista. Sam kraj trailera i sekvenca davljenja sugeriše da će scenario igre pretpostavljati da ste na kraju Deus Ex: Human Revolution izabrali onaj od 4 kraja gde Jensen poplavljuje Panchea postrojenje i  odbacuje sve tri konkurentske filozofije i sa sebe skida odgovornost za budućnost čovečanstva. Ovo je i kraj koji omogućava i najboji nastavak priče.

Deus Ex - Mankind Divided-4 Deus Ex - Mankind Divided-5

U najnovijim informacijama koje su se pojavile vezane za igru Deus Ex: Mankind Divided, kaže se da je radnja smeštena u 2029, dve godine nakon događanja u igri Human Revolution. Adam Jensen sada radi za grupu koja se zove Task Force 29. Njih sponzoriše vlada i zadatak im je da se bore protiv nove vrste terorizma. Događanja u novoj igri će verovatno biti više povezana sa J.C. Dentonom, protagonistom originalne Deus Ex igre iz 2000. koja se smatra jednom od najboljih video igara svih vremena. Nagovešteno je da ćemo videti uživo  događaje koji se u originalnoj Ion Storm igri samo opisuju i da ćemo možda biti iznenađeni.

Deus Ex - Mankind Divided-6 Deus Ex - Mankind Divided-7

Deus Ex: Mankind Divided se razvija za PC, Xbox One i PS4. Datum izlaska za sada nije poznat.

Da li ste uzbuđeni zbog nove Deus Ex igre i da li je jedva čekate?

Izvori: PC Gamer 1, PC Gamer 2, PC Gamer 3 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR