Dead Rising 3: Apocalypse Edition je izašao danas za PC

Dead Rising 3: Apocalypse Edition je izašao danas za PC

1199
1
PODELI
Dead Rising 3 Apocalypse Edition

Igra Dead Rising 3: Apocalypse Edition, koju je napravio Capcom, je izašla danas,(petak 05.09. 2014.), za PC preko Steama digitalno, kao i drugih retail prodavnica igara širom Evrope. Capcom je ovo proslavio objavljivanjem launch trailera za ovu igru koja ima pomalo čudan pristup temi zombi apokalipse. Pogledajte ga:

Dead Rising 3: Apocalypse Edition je PC verzija Dead Rising 3 tri igre koja je bila Xbox One launch naslov i koja se na ovoj konzoli pojavila na dan njenog pojavljivanja u novembru 2013. PC verzija nudi optimizovanu grafiku, bolje teksture na likovima, pozadini i objektima. Podržava Steam achievements, cloud saves, trading cards i podržava i miš i tastaturu i gamepade.

Dead Rising 3: Apocalypse Edition uključuje i sve 4 Untold Stories of Los Perdidos DLC episode koje su se pojavile na Xbox One. Cena igre je €49.99 / $49.99 na Steamu.

Događanja u igri su smeštena 10 godina nakon Dead Rising 2. Igra donosi novog glavnog lika Nick Ramosa, mladog mehaničara koji treba da pobegne iz grada punog zombija pre nadolazećeg vojnog napada koji treba da kompletno uništi taj grad. Igra podržava i co-op, a ima i multiplayer modove.

Da li vam se dopada Dead Rising 3?

Izvor: CVG

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR