D:COM Droid – Igra sa virtuelnom realnošću

D:COM Droid – Igra sa virtuelnom realnošću

683
0
PODELI

 

Preuzmite kontrolu nad džinovskim robotom u ovoj igri sa virtuelnom realnošću i odbranite svoju teritoriju od svih napadača!

Cilj igre je vrlo jednostavan: upravljajte svojim 15 metara visokim hodajućim i letećim tenkom dok pucate i blokirate rakete prevlačenjem prsta i dodirivanjem ekrana. To je sve! Kampanja se sastoji iz niza nivoa, gde je svaki teži od prethodnog, u kojima se borite protiv kompjuterski navođenim protivnicima. Ali u Quick Play (ili “Brza igra”) će vas sukobiti sa igračem koji se nalazi u blizini vaše trenutne lokacije. Vas dvoje možete napasti jedan drugog i tako pokazati ko je najjači u tom kvartu!

DROID 01

 

DROID 02

Što se tiče virtuelne realnosti, igra dolazi sa modom za lokalni skener, u kome “očitavate” okolinu pokretima telefona ili tableta, gledajući kroz kameru i tako skupljate virtuelne predmete. Oni vam mogu pomoći da opremite svog robota i spremite ga za borbu. Takođe, postoji i mod u kome možete “ubaciti” svog robota u fotografiju i slikati se sa njim u vašem komšiluku. Zanimljiva opcija, moramo priznati.

 

 

Igra je u potpunosti besplatna, ali je moguće da nije dostupna za vaš uređaj, ili za našu zemlju. Ukoliko je ne možete skinuti sa Play Store-a, možete je skinuti sa linka ispod i instalirati je ručno na svoj uređaj.

 

Link za download (Play Store)

Link za download (Upload)

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR