Da Vaše dvorište bude sređeno „pod konac“ – samohodna benzinska kosilica Einhell...

Da Vaše dvorište bude sređeno „pod konac“ – samohodna benzinska kosilica Einhell GC-PM 52 S HW

4079
0
PODELI

Proleće je stiglo, a svi znamo koliko je lepo provesti sunčane prolećne dane sedeći u bašti i uživajući u pogledu na sređeno dvorište. Kako bi Vaše dvorište uvek bilo savršeno uredno, predstavljamo Vam benzinsku kosilicu Einhell GC-PM 52 S HW.

Einhell je prisutan na tržištu Srbije već 15 godina, a kao deo velike globalne porodice, nudi kvalitetne proizvode iz oblasti električnih i baštenskih alata.

GC-PM 52 S HW je pouzdana samohodna benzinska kosilica modernog dizajna, koju pokreće snažan 1-cilindrični 4-taktni EINHELL-ov OHV motor. Brojne funkcije u kombinaciji sa visokokvalitetnim komponentama, omogućavaju vrhunske rezultate. Zahvaljujući 6 nivoa, možete odabrati željenu visinu košenja.

uredjeno-dvoriste

Poseduje 5-u-1 funkciju: košenje, usitnjavanje (malčovanje), izbacivanje sa strane, izbacivanje pozadi sa raspršivanjem i izbacivanje pozadi u korpu. Postavljanje u uspravnu poziciju olakšava čišćenje i omogućava da Einhell GC-PM 52 S HW zauzme manje prostora prilikom odlaganja.

Bolji rezultati košenja omogućeni su zahvaljujući inovativnoj „Vortex“ tehnologiji, u kombinaciji sa 2-u-1 kombinovanim sečivom ( košenje i malčovanje ). Preporučuje se za površine do 1.800m².

Za uredno dvorište, odaberite Einhell GC-PM 52 S HW.

Samohodnu benzinsku kosilicu Einhell GC-PM 52 S HW možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u nekoj od 106 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR