Da svaki Televizor bude Smart – Android smart TV Box 100 Xwave!

Da svaki Televizor bude Smart – Android smart TV Box 100 Xwave!

19975
2
PODELI
Android TV Box Gembird X96 mini i stari televizor sa prikazanim pametnim opcijama kao što su - Youtube, Play store

Za Android boxove i srodne uređaje, namenjene reprodukciji multimedijalnih sadržaja u kućnoj varijanti, putem interneta ili lokalno, nekad se koristio naziv “HD playeri”. Danas “HD” nije više najkvalitetniji prikaz slike ili videa. Svi relevantni HD uređaji sada su utemeljeni na nekoj od varijanti Androida i zato naziv “Android box” postaje svakodnevica. Ukoliko nemate dovoljno novca za Smart TV, ili ne želite da se odreknete svog starog dobrog televizora, a želite sve pogodnosti današnje tehnologije, nabavite Android smart TV Box Gembird X96 mini, koji vam WinWin preporučuje i uz sjajnu cenu ovog uređaja, bilo koji televizor možete pretvoriti u pametan televizor. On podržava sve aplikacija sa playstora, a ima i RAM memoriju od 2GB, kao i ugrađen WIFI za lako povezivanje na mrežu.

Nije lako odabrati dobar smart TV Box, jer nije dovoljno biti upoznat sa mogućnostima čipova koje koristi, već morate biti upućeni i u konkretnu podršku za rezolucije na servisima poput, Netflix i YouTube. Ali, budite bez brige, jer ovaj smart TV box, koji ima 4K ultra HD rezoluciju, kompatibilan je sa formatima video dekodera koji podržavaju: VP9 Profil-2 do 4K x 2K, H.265 HEVC MP-10@L5.1 do 4K x 2K.

Android smart TV Box Gembird X96 mini koristi operativni sistem: Android 7.1.2, ima 2GB RAM memorije, dok je ROM memorija: 16GB, a ostali parametri: Amlogic S905W Quad Core ARM Cortex A53, GPU: Penta core MALI 450MP, zadovoljiće sve vaše potrebe. Povezuje se putem HDMi, ima dva USB-a 2.0 (za uređaje i ext memoriju), kao i LAN Ethernet: 10/100M, standard RJ-45. TV Box Gembird X96 mini podržava klasične miševe i tastature preko USB porta, ili bežične preko wireless-a, do 2.4GHz. Podržane su Aplikacije: Skype, Picasa, Youtube, Flicker, Facebook, kao i gledanje filmova online. Sve to možete pratiti na različitim jezicima: srpskom, engleskom, španskom, nemačkom, francuskom, italijanskom… i drugim jezicima sveta. Napravljen je od plastike crne boje, a u pakovanju su još i: IR Daljinski upravljač, HDMi kabl, Adapter za napajanje i uputstvo za korisnika.

Kućni multimedijalni boxovi zasnovani na Androidu jako su rašireni po svetu, pa svako može imati lično iskustvo sa njima, uz odabir omiljenih funkcija. Na primer, ako ne želite da koristite daljinski upravljač, smart tv boxom Gembird X96 mini možete upravljati pomoću bežične tastature. Sve što vam je potrebno je bilo koji televizor sa HDMI ulazom i internet (brzine ne manje od 10Mb/s) i vaš obični TV dobiće iste funkcije kao višestruko skuplji pametni TV, a vi ćete uz malo ulaganja, imati veliko uživanje u mulimedijalnim sadržajima. Ako ste potpuno savremeni i koristite telefon ili tablet sa Android operativnim sistemom, već ste lako rešili korišćenje ovog TV boxa, jer funkcionše isto kao i oni. Prosto preuzmite aplikacije koje su vam potrebne sa interneta, kao što to radite na telefonu ili tabletu. Upravljajte komotno, uz priključenu tastaturu i miša, a ako vam treba više mesta dodajte i eksterni USB HDD.

Ako želite odličan uređaj, sa najboljim odnosom uloženog i dobijenog, uz podršku za sve što bi vam moglo zatrebati, kupite Gembird TV Box X96 mini, jer on predstavlja sjajno rešenje za sve koji imaju TV bez naprednih opcija, a žele da gledaju sadržaje sa savremenih aplikacija ili jednostavno surfuju internetom.

Ne trošite vreme na istraživanje optimalnog odabira Android boxa, jer čitava priča se može sažeti ovako: Android smart Gembird TV Box X96 mini – prava stvar, u pravom trenutku, za idealnu cenu!

Android smart Gembird TV Box X96 mini, možete poručiti odmah putem WinWin web sajta, ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR