Da li ste i vi spremni za Brazil?

Da li ste i vi spremni za Brazil?

778
0
PODELI

Dvadeseto svetsko prvenstvo samo što nije počelo. Da li ste i vi spremni za Brazil? Uskoro, ulice Brazila će biti pune ljubitelja fudbala iz celog sveta, i iako se Srbija ove godine nije kvalifikovala na prvenstvo, šteta bi bila ne uživati u najvećem svetskom takmičenju na pravi način. Naravno, pravi način bi bio u Brazilu, na tribinama tokom dana, a tokom večeri u provodu do zore. Na sreću moderna tehnologija nam u domove može uneti bar deo atmosfere iz Brazila.

 

 

 


Samsungov 3D, Smart televizor
UE40F6400 svojom veličinom (101cm) i dizajnom bi dominirao svakom dnevnom sobom. Pomoću svoje 3D tehnologije može da uvuče gledaoca pravo na teren, među igrače, a 3D Sound pruža zaista jedinstveno iskustvo. Zamislite samo kako se osećaju igrači na terenu dok hiljade grla navija, peva, podstiče i proklinje oko njih. Tako bi mogli i vi da se osećate. Sa frekvencijom od 200Mhz, svaki pokret će izgledati glatko i tečno, a Full HD rezolucija čini sliku kristalno čistom.

1168746-1

 Nažalost, kada počne svetsko prvenstvo, svet neće stati. I dalje ćemo morati da idemo na posao, i potom žurimo kući da bismo stigli na utakmicu. U svoj toj žurbi, gužve u saobraćaju su neminovne, a vi ste ostali zaglavljeni u prevozu, gde grizete usne od nervoze jer je utakmica uveliko počela. Taj problem se može izbeći lakim rešenjem. Tablet MEDIACOM SmartPad M-MP1040S2, od 10“  ima snažan četvorojezgrani procesor, rezoluciju od 1024 x 600, 1Gb ram memorije, ali karakteristike koje su zaista bitne za ljubitelja fudbala je mogućnost povezivanja na internet gde god da se nalazite. Ukoliko u blizini nema WiFi mreže, uz pomoć eksternog 3G dongle uređaja, možete se povezati na internet, i gledati utakmicu online tu gde ste. U kolima, prevozu, parku, ulici…

1190215-4

 Ako vam vreme jednostavno nije naklonjeno, sve što možete da uradite je da čekirate rezultate, ali niste kod kuće, niti na poslu, u džepu imate samo telefon. Ukoliko je taj telefon Lenovo A680, mogli bi da preslušate rezultate preko radija, ili jednostavno odete na internet. Njegov četvorojezgrani procesor i 1gb rame memorije, omogućiće vam da instalirate i pokrenete bilo koju aplikaciju, a ukoliko ste jedan od srećnika koji se nađe na svetskom prvenstvu u Brazilu, njegova kamerica od 5mpix, bi mogla da zameni sasvim pristojan foto aparat.

1191389-3

 Za kraj, ako ne budete zadovoljni novim svetskim prvakom, uvek možete napraviti sopstveno svetsko prvenstvo i sa drugarima odigrati novi turnir, uz Računar Altos Football Edition, uz koji se dobija PES 2014 i dva joypad-a.

PES-2014-3

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR