Da li ste i vi sanjali o romantičnoj Xplorer bicikli?

Da li ste i vi sanjali o romantičnoj Xplorer bicikli?

2869
0
PODELI

Xplorer Cruiser bicikle idealne su za gradsku vožnju, svakodnevni odlazak na posao ili u nabavku.

Dizajn rama sa višnjicama je zaista poseban i sjajno je uklopljen sa sedištem. Sva tri modela dolaze sa braon korpom ispletenom od prirodnog pruća, koju možete koristiti za prevoz namirnica, torbe za posao pa čak i za kućnog ljubimca, naravno ukoliko je navikao na vožnju u gradskom okruženju. 🙂

Xplorer Camino

Verujte mi retko ko će proći pored vas, a da se neće okrenuti za vašom šarmantinom biciklom, što jednim delom u tom trenutku sigurno utiče da se osećate samopouzdano i posebno.

Ram bicikle je izrađen od čelika i izuzetno je stabilan, poseduje Shimano TZ 50 menjač sa 6 brzina, V-brake kočnice, ojačane “double wall” točkove dimenzija 26”, branike i drugu kvalitetnu opremu koja pruža osećaj sigurnosti u svim izazovima. Bicikla dolazi sastavljena, uz prethodno odrađeni nulti servis.

Xplorer Camino

Ukoliko slučajno planirate vožnju na duže staze, možete nabaviti i Relax gel navlaku koja se lako postavlja na sedište vašeg bicikla za još veću udobnost. Više informacija pogledajte na sledećem linku.

Bicikle su dostupne u tri boje.

Model Passeo dolazi u crnoj boji, Camino u bež, dok je Senda biserno bela.

Xplorer Cruiser

Kako sam se nedavno oduševila ovim biciklama, videvši ih u našem WinWin katalogu, odlučila sam se da uzmem jednu na test i napišem ovu recenziju. Izabrala sam model Xplorer Camino, kako mi je bež uvek bila jedna od omiljenih boja.

S obzirom da svakodnevno na posao nosim laptop, verovali ili ne, pokušala sam čak u korpu da upakujem torbu sa laptopom i bilo je izuzetno uspešno, gidon se lako kontrolisao tako da mi teret nije uticao na vožnju. Ali vi, ipak, u zavisnosti od težine laptopa morate proveriti da li može podneti težinu vašeg laptopa, mada ne vidim razlog zašto ne bi.

Prolazeći kroz grad naišla sam na nekoliko semafora i prilikom zaustavljanja na crveno svetlo prolaznici su oduševljeno gledali biciklu, nekoliko ih je pitalo gde sam je kupila?

Prešla sam veći deo puta i nakon napornog radnog dana približavala se kući, naravno svratila sam i do obližnje prodavnice po osnovne namirnice za ručak. Hm, radni dan ipak nije bio završen! Pripadnice lepšeg pola sigurno će me razumeti. 🙁

“Parkirala” sam biciklu ispred radnje, koja naravno nije imala adekvatno mesto gde bih je zaključala. Prodavačica je sedela ispred radnje i pohvalila izgled moje bicikle i rekla da je izuzetno romantična. Samo sam joj rekla “Hvala puno, ali molim vas brzo spakujte mi 2 hleba, 1kg paradajza i 1kg krastavaca, ne bih želela da se još neko oduševi i da mi je ukrade u međuvremenu”, saobraćaj je bio dosta prometan u mom kraju iako živim na periferiji grada i nažalost krađe bicikli nisu baš strane. Simpatično se nasmejala i brzo spakovala namirnice.

Stigla sam kući i biciklu garažirala pod ključ. Sutradan, biciklom sam došla na posao i odlučila – kupiću je! Iskreno, bio je kraj meseca, stanje na računu nije bilo “dovoljno” pozitivno, pa sam ga kupila na 6 rata. Ipak, proći ću neosetno po pitanju finansija, a imaću svoje lično, prelepo prevozno sredstvo za svaki dan. 🙂

U okviru komentara slobodno pre kupovine možete postaviti pitanja, ukoliko vas je zainteresovao jedan od modela. Takođe, očekujem od vas da mi napišete da li ste i vi imali pozitivno iskustvo?

Preko našeg sajta na sledećem linku možete poručiti jedan od tri modela Xplorer Cruiser bicikli i krenuti u svoju avanturu!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR