D-Link predstavio DVB-T tjuner za telefone

D-Link predstavio DVB-T tjuner za telefone

1330
4
PODELI

Svuda u svetu, pa i kod nas, se uveliko govori o digitalizaciji TV signala. Kompanija D-Link želi da iskoristi veliko interesovanje, pa je predstavila DVB-T tjuner za pametne telefone!

 Breaker

D-Link DSM-T100 je pre svega namenjen Australijskom tržištu, ali pošto podržava DVB-T standard, može se koristiti u većem delu Evrope i Azije, kao i delovima Afrike. Prodajno pakovanje sadrži mali microUSB TV tjuner, antenu i D-Link aplikaciju koja se koristi za pregled TV signala. Antena se uključi u tjuner, tjuner u Android pametni telefon, pokrene se aplikacija i uživa se u TV kanalima.  Čak podržava i snimanje TV kanala.ž

 DSM-T100 02

Postoji samo ograničenje koje se tiče DSM-T100 tjunera: Android uređaj mora da podržava USB Host mod kako bi se tjuner povezao. Drugi problem je što D-Link DSM-T100 još uvek nije krenuo sa prodajom ni na glavnom tržištu (Australija), ni u ostatku sveta.

 DSM-T100 03

Kada DSM-T100 najzad bude krenuo sa prodajom, Australijanci će moći da ga kupe po ceni od 49.95 AUD, tj oko 35 EUR-a. Nije još uvek poznato da li će se uređaj prodavati i u ostatku sveta.

 DSM-T100 04

D-Link aplikacija:

[pb-app-box pname=’com.tvtuner.install’ name=’D-Link TV Tuner’ theme=’discover’ lang=’en’]

 

 

Izvor: AndroidPolice

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR